België vakantie

 

België is een ideale bestemming voor een weekend weg of voor een korte wandel- of fietsvakantie. Dichtbij, niet duur en toch lekker op vakantie. Verken de mooie Belgische steden, bezoek de Grote Markt, ontdek de mooiste wandelroutes of fietspaden en geniet van de gemoedelijke Belgische sfeer. Goede keus in luxe, comfortabele of eenvoudige hotels in België, verken Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Vlaams Brabant of Vlaanderen. Reizen tegen de laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:  vakantie België

 

 

 

Rebel reizen organiseert avontuurlijke autorondreizen, voor de reiziger die houdt van afwisseling. De organisatie en de documentatie zijn goed geregeld, goede routebeschrijvingen, verblijf in kleinschalige familiehotels en excursietips met veel interessante lokale informatie.

 

avontuurlijke autorondreizen België

 


  • Wandelen langs de Frans - Vlaamse grensstreek, wandelreis door de Ardennen, wandel langs de meanderende Lesse, over het Ardenner plateau en naar de door steile wanden omzoomde Maas. Ontspannen wandelen door de mooiste vallei van de Ardennen met zijn bossen en ontelbare meanders. Schitterend uitzicht vanaf het Ardenner Plateau.
  • Verken Gent en fiets langs de Schelde, fietsvakantie langs hotel en landhuis of kies voor een ontspannen fietsvakantie door het mooie Pajottenland. Een korte mountainbike vakantie in de Belgische Ardennen met uitdagende beklimmingen of een vakantie in de Hagelandse heuvelstreek en Leuven, fietsvakantie langs hotels.
  • Gezinsvakantie, ga op avontuur in de natuur van de Ardennen. Met het hele gezin proeven van verschillende outdoor mogelijkheden: klimmen, abseilen, kanoën, geocaching en high-rope parcours met professionele begeleiding.

  • Survival: Improviseren en overleven, leren leven met het weinige of juist het vele dat de natuur te bieden heeft.

  • Natuurreis en ontdekkingstocht naar de orchideeën- en vlinderrijkdom van de kalkheuvels van de Ardennen.

natuurvakantie Belgie

 


Individuele fietsreizen in België, geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie. Groeps wandelreizen met de mooiste wandelgebieden in de Belgische Ardennen, de Voerstreek, Nederlandse Limburg en Belgisch Wallonië.

 

De landelijke streek tussen Belgisch Limburg en de Ardennen, juist ten noorden van de Maas in Franstalig België, heet Hesbaye oftewel Haspengouw. 4 dagen, verblijf in sfeervolle herenboerderij.

  

Fietsreis Roeselare in de Leiestreek, gezellige Westhoek en het Brugse Ommeland en de Vlaamse kust. Het natuurgebied "Het Zwin",  is een slikken- en schorrengebied waar de eetbare zeekraal groeit en ooievaars broeden. Hotel-fietsreis 6 dagen.

 

fietsvakantie of wandelvakantie

 


Vakantie met kinderen, activiteiten en vakantie waarbij rekening wordt gehouden met verschillende leeftijden. Deze fietsreis in België begint met Brugge te verkennen. Hierna wacht er in Loppem een rustig hoevehotel op u. Voor de kinderen is en van alles te doen: een educatief pad, bootje varen, een speeltuin, ponyritjes. Vanuit het landelijke en groene Loppem zijn er mooie rondgaande fietstochten uitgezet :    fietsfun met kinderen

 


 

 


Mooie busreizen naar België, keuze uit bus stedenreizen, excursiereizen naar Zuid-Limburg of de Belgische Ardennen en Luxemburg, zie de beroemde grotten van Han en de watervallen van Coo. Er zijn ook speciale busreizen naar de sfeervolle kerstmarkten in België of naar de bekende antiekmarkt in het Franse Lille. Een combinatie van een busreis aan de Belgische kust met een fietsdag is een leuk alternatief. Gegarandeerd vertrek en opstapplaatsen door heel Nederland bij de ervaren touroperator:    busreizen Belgie

 


Kies een vakantiehuis in de Ardennen, Belgisch Limburg, Vlaanderen of Wallonië in van de gezellige Belgische steden Brugge, Brussel of Gent. Een van de mooie Belgische kustplaatsen zoals Bredene, de Haan, de Panne, Knokke-Heist, Middelkerke, Oostduinkerke of Oostende. In Belgisch Limburg zijn er vakantiewoningen in Peer en Rekem en in de mooie bosrijke Ardennen zijn er comfortabele vakantiehuizen te huur in Bertogne, Bievre, Blaimont, Devantave (Rendeux), Dinant, Dorinne, Durbuy, Durbuy-Bomal sur Ourthe, Erezee, Hastiere-par-Dela, Houffalize, Hour, La Roche-en-Ardenne, Lierneux, Marche-en-Famenne, Mesnil-Saint-Blaise, Noiseux, Oignies, Septon, Spa, Stoumont- La Gleize, Thy-le-Bauduin, Trois-Ponts, Vielsalm, Virton en Waulsort:  vakantiehuizen Belgie

 

 


Met een reisgids, wandelkaart of fietskaart het land verkennen: reisgidsen België

 

Ecotoerisme  Europa