Georgië groepsreizen

 

Een actieve en culturele reis door Georgië bezoek de Hoge Kaukasus. Maak schitterende bergwandelingen in de hoogste bergtoppen van de Kaukasus in de afgelegen Svaneti-regio. Een ideaal wandelgebied voor lange of korte tochten door bergen, naar gletsjers en kleine dorpjes. Er zijn oude kerkjes, forten en zelfs hele steden uitgehouwen in de rotsen. Georgië is de oudste wijnproducerende regio ter wereld, geniet van vers fruit, honing, vers gebakken brood, typisch Georgische kaas en zelfgemaakte wijn.

 

 

 

In Tbilisi en Batumi overnachten in comfortabele hotels, de overige nachten in guest houses, bij de lokale bevolking om het normale Georgische leven van dichtbij mee te maken. Begeleiding door een Nederlandstalige of een lokale Engelssprekende reisbegeleider, groepsreis met maximaal 15 deelnemers.

 

rondreis Georgië

 


 

Georgië is het land aan de zonnige zijde van de Kaukasus en het hoogste gebergte van Europa. Rondreis en wandelvakantie met prachtige dagwandelingen, het bezoeken van culturele hoogtepunten, zoals de grotsteden in het zuiden, de kloosters aan de Militarian Highway, de prachtige hoofdstad Tbilisi en de kerken en kloosters rond Kutaisi. Groepsreis en wandelvakantie van 16 dagen of fietsvakantie van 18 dagen, reisbegeleiding van Nederlandstalige reisgids en lokale gidsen.

 

 

 

Georgië is een vogelrijk land met verschillende ecologische zones en in Georgië ligt het PAN-park (Protected Area Network) Borjomi-Kharagauli, een uniek stuk wildernis met ongerepte wouden en ideaal om vogels te spotten. Verken samen met een deskundige vogelaar en een Georgische ortnitholoog de besneeuwde hellingen en de diepe valleien met wildstromende bergbeken van de Kaukasus en de steppemeren van het hoogland van Javakheti, niet ver van de Armeense en Turkse grens. Tijdens de groepsreis op zoek naar oa: de bergtiftjaf, groene fitis, Kaukasisch berghoen, Kaukasisch sneeuwhoen, Aziatische steenpatrijs en de lannervalk. Overnachten in de natuur in verschillende goede accommodaties.

 

meer info en boeken :   natuurreizen in Georgië

 

 


 Georgië

Ecotoerisme  Europa