Luxemburg groepsreizen


Groep wandelreizen in Luxemburg zijn zowel geschikt voor alleenreizenden als voor reizigers die samen met anderen reserveren. De belangrijkste zaken zijn geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving.


 

 

Luxemburg is een wandelparadijs, verken het natuurpark Kleine Luxemburgischer Schweiz (Luxemburg Klein Zwitserland) met de weiden en velden, beboste dalen doorkliefd met snelstromende beekjes en uniek gevormde rotspartijen. De wandelpaden slingeren langs en over de beekjes. De reisleider brengt u per minibus naar de wandelpaden en terug naar Bollendorf. De plaats Bollendorf ligt aan de rivier de Sûre (Sauer) en is hier een  grensrivier  tussen Luxemburg en Duitsland.

 

 

Hoogtepunten van Luxemburg, vijf dagen. Iedere dag wordt u per minibus naar een ander wandelgebied gebracht, dat steeds weer anders van karakter is. De omgeving van Clervaux in het bosrijke dal van de Clerf, omgeven door plateaus met weides en akkers. Vianden aan de Our met het middeleeuwse kasteel. Het grensdorp Stolzembourg vanwaar de wandeling door het Deutsch-Luxemburgischer Naturpark gaat. Het Müllerthal met zijn markante rotspartijen en riviertjes met ontelbare watervalletjes. 

 

groepsreizen wandelen Luxemburg

 

 


 

Busreizen naar Luxemburg, bezoek Luxemburg-stad, Vianden, het Duitse Trier en de Waalse steden Namur en Dinant, sfeervolle steden met gezellige terrassen en onderweg een mooie natuur. Het is ook mogelijk om een excursiereis te maken naar de Belgische Ardennen en Luxemburg, zie tijdens de reis de beroemde grotten van Han en de watervallen van Coo. Gegarandeerd vertrek en opstapplaatsen door heel Nederland bij de ervaren touroperator. 

 

 

 

Mooie stedenreis met de bus naar Luxemburg, zie Luxemburg-stad, het sfeervolle Clervaux in Luxemburg, Trier een van de oudste steden van Duitsland met de Porta Nigra en het natuurpark Klein Zwitserland. Een citytrip naar Luxemburg met de ervaren stedentripspecialist.

 

busreizen LuxemburgLuxemburg

 

 

Ecotoerisme  Europa