Spanje vakantie

 

Spanje is een mooi en gevarieerd land voor een vakantie in het zuiden van Europa. Verken de fascinerende en soms ruige natuur, de kustlijn met de eindeloze stranden of de verscholen baaitjes, de steden met de indrukwekkende cultuur of de pittoreske dorpen. Geniet van het Spaanse eten en drinken met tortilla, paella, gazpacho en sangria, het mediterrane klimaat, de siësta, de dansen of een van de uitbundige Spaanse feesten.

 

 

 

  • Vliegvakantie Spanje: vlieg rechtstreeks naar je ideale vakantiebestemming en accommodatie met een bekende touroperator. Vliegvakanties zijn er in verschillende prijsklassen van rustig gelegen vakantiehuizen met zwembad tot hotels of appartementen aan een van de vele stranden.
  • Autovakantie: Spanje is een schitterend land om zelf met de auto te verkennen. De organisatie en de documentatie is goed geregeld, goede route beschrijvingen, verblijf in kleinschalige familiehotels en excursietips met veel interessante lokale informatie.
  • Reisgidsen, kies een goede reisgids of een van de kaarten om meer te ontdekken tijdens de vakantie.
  • Wandelen in Spanje: er zijn mooie en goed georganiseerde wandelreizen, wandel in de streek Axarquia bij Malaga met de bergen op de achtergrond. Ontdek de Picos de Europa, of tijdens een bergwandelvakantie de mooiste canyons van de Pyreneeën. Verken de wijngebieden in Catalonië en Aragon of de natuurparken rond Sevilla.
  • Fietsvakantie Spanje: zie het landelijke en cultuurrijke Spanje, fietstochten op elk niveau.
  • Vakantie met kinderen: kamperen, fietsen, wandelen, canoying, wandelen met de geiten, spelen in de boomgaarden. Vanuit appartement of tipi actie en avontuur met de kinderen in Spanje.
  • Rondreizen in Spanje: ruime keus in rondreizen Spanje, fly drive. Reis door Catalonië en Andalusië, wandel door de Pyreneeën of reis langs de oude pelgrimswegen.
  • Groepsreizen Spanje: met een kleine en enthousiaste groep gaan wandelen of fietsen. Busreizen naar een van de mooie Spaanse steden en reizen door de fascinerende landschappen. Groepsreizen of themareizen in de natuur, fotograferen, vogelen, wandelen met bagagevervoer, actie en avontuur.
  • Vakantiehuizen Spanje: er is een ruime keus in mooie vakantiehuizen, meestal met zwembad, voor een relaxte vakantie.

 


 

Spanje:    vliegvakantie     autovakantie     reisgidsen  

 

  wandelvakantie     fietsvakantie     vakantie met kinderen     rondreizen  

 

 groepsreizen     vakantiehuizen 

 

 

   

                  eilandgroep de Balearen                                 Canarische eilanden

 

 


 Spanje

Ecotoerisme  Europa