Spanje vakantie met kinderen

 

Met kinderen naar Spanje, leuk en avontuurlijk door cultuur, zon en strand te combineren met een kindvriendelijk appartement, zwembad, gastvrije ontvangst op hacienda, authentieke bergdorpen en levendige steden.

 

 

 

Vakantie met kinderen: kamperen, fietsen, wandelen, canoying, wandelen met de geiten, spelen in de boomgaarden. Vanuit appartement of tipi: actie en avontuur met de kinderen in Spanje.  

 

Montana Valenciana, mediterraan kamperen in Spaanse heuvels vanuit ingerichte tent.

 

Moors Andalusië, la Hospedería Troglodita, gezinsvakantie vanuit grotwoningen.

 

Andalusië, wandelen en spelen tussen avocado’s en citrusvruchten.

 

Asturias, Picos de Europa, berg- en wateravontuur.

 

Asturië, op de fiets door España Verde, gezinsvakantie langs agriturismo.

 

Van bunker naar tipi in de Cerdanyavallei.

 

 actie en avontuur:   gezinsvakanties Spanje

 

 


 

Ontdek tijdens deze groepskampeervakantie voor ouders met kinderen vanaf 12 jaar het karakteristieke landschap van Catalonië. De reisbegeleiding en het bagagevervoer wordt tijdens de fietsreis geregeld. Na het ontbijt fiets je zorgeloos naar de volgende camping, een reisbegeleider is op de route met de bezemwagen om te helpen bij pech, een lunchstop te verzorgen of om iemand op te pikken.

 

groepsvakantie met kinderen

 

 


 

Huur een sportieve en volledig ingerichte tent op een leuke plek in Spanje. Deze campings zijn met zorg geselecteerd,  ze zijn gevarieerd en kindvriendelijk. De tenten voor vier of zes personen kunnen gehuurd worden voor één of meerdere weken.

 

  • Familie camping in Garriguella op 15 km vanaf de kust met o.a. een groot en klein zwembad, restaurant, winkel en voetbalveld. Tevens ideaal gelegen voor een bezoek aan Portligat en Figueres met o.a. het Dali museum.
  • Camping Esponella is lekker rustig gelegen aan een riviertje waar natuurlijk een kanotochtje gemaakt kan worden. Verder midgetgolfen, tafeltennissen, volleyballen, tennissen of zwemmen in het zwembad. Een fietstochtje naar het mooie dorpje Besalu is ook een aanrader.
  • Camping Laguna ligt aan het strand van de Costa Brava. Voor de kinderen zijn er veel voorzieningen. Vanaf deze camping kun je hele mooie fietstochtjes maken door het natuurgebied Parc Natural Dels Aiguamolls de L‘Emporda.

 

fietsen en kamperen

 


 


Spanje

Ecotoerisme  Europa