Spanje vliegvakantie

 

Er is een ruime keus in vliegvakanties naar Spanje:  

 

Catalonië ligt aan de Middelandse Zee in het noordoosten van Spanje, Catalonië wordt gezien als een eigen land binnen Spanje, de bevolking spreekt vooral Catalaans. Catalonië is het hele jaar door een mooie bestemming voor ecotoerisme, aan de kust, het binnenland en de Catalaanse Pyreneeën. Cultuur verkennen kan in de omliggende steden zoals Barcelona, Gerona en Tarragona, een belangrijk natuurgebied is het Ebro Delta Natuurpark.

 

verken Catalonië, rustig gelegen, incl. auto

 

Alicante oftewel de Costa Blanca in de regio Valencia in het zuidoosten van Spanje. De witte kust is nu zo genoemd vanwege de witte rotsachtige kust en de witte stranden maar oorspronkelijk werd de kust al zo genoemd vanwege de bloesem van de vele amandelbomen. In het gebied de Costa Blanca zijn drukke toeristenplaatsen zoals Benidorm en Calp, het binnenland is echter een opmerkelijk florarijk gebied.

 

vakantie Alicante, rustig gelegen, Eliza

 

 

 

 

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje met steden zoals Sevilla en Grenada. In het binnenland van Andalusië is nog veel ongerepte en ruige natuur. In de Sierra Nevada zijn veel wandelroutes en een skigebied.

 

vakantie Andalusië, rustig gelegen, incl. auto

 

 


  

 

Kies voor een zonovergoten vakantie aan een van de Spaanse kusten, zoals de Costa del Sol, Costa de la Luz, Costa de Almeira, de Costa Blanca, de Costa Brava of de Costa Dorado.

 

Ruime keus, regelmatig kortingen, een goede klantwaardering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding :    vakantie Spanje

  


 

 

Schitterende natuurreizen naar Spanje, maak een bijzondere vogelreis naar Sierra de Guara of Extremadura. Zie de najaarstrek in de Straat van Gibraltar of beleef een schitterende fotoreis in Andalusië. Groene cultuurreizen combineren cultuur en natuur, zie het Moorse erfgoed, treed in de voetsporen van de pelgrims op de route naar Santiago de Compastella of maak een wijnwandelreis door Catalonië en het schitterende Aragon. 

 

natuurreizen Spanje

 

 


 

Ontdek de Canarische Eilanden nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie in een casa rurales, feitelijk een landhuis maar dan in de betekenis van kleinschalig en landelijk gelegen. Liever iets meer comfort dan zijn er de vakantiehuizen maar wel met een ligging in een oase van rust en fantastisch uitzicht. Een luxe vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy , comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten.

 

 

Meer actief, kies dan voor een wandelvakantie of een fly drive, ontdek de ongerepte natuur tijdens een perfect georganiseerde fly drive op de mooie en rustige eilanden, Tenerife, Lanzarote of La Gomera.

 

Sfeervol, gastvrij en met een uniek karakter :   vakantie Canarische Eilanden

 

 


 

 

De Spaanse Canarische Eilanden zijn leuk om te ontdekken door te gaan eilandhoppen. Verken twee, drie of zelfs vier eilanden tijdens een vakantie. Zie Gran Canaria, La Palma, La Gomera en Tenerife. Vlucht, transfer, huurauto, ferry naar de eilanden en accommodaties zijn allemaal uitstekend geregeld.

 

eilandhoppen Canarische Eilanden

  Spanje

Ecotoerisme  Europa