Vakantie Albanië

 

Albanië is een bijzonder en relatief onbekend land voor een vakantie, ontdek de veelzijdige cultuur, de ongerepte natuur en de opmerkelijk gastvrije bevolking. Een vakantie kan aan de Albanese Rivièra met de zonovergoten kusten en mooie stranden bij onder andere de plaatsen Sarande, Ksamil met de Ksamil Eilanden, Dhermi, het mooie Gjipe strand bij de Gjipe Kloof waar de Adriatische Zee de Ionische Zee ontmoet, Borsh met het zeven  kilometer lange strand, de plaats Himare met de mooie witte zandstranden, Palase bij het nationale park Llogara of verken het Zvernec eiland in de Narta Lagune. Albanië is ook een bijzonder mooi land om te gaan wandelen, ontdek tijdens een vakantie het Keraunisch gebergte of de Albanese Alpen, een ongerepte bergwereld met het gastvrije herdersvolk en een ecotoerisme bestemming bij uitstek.

 

 

Een afwisselende rondreis door Albanië met een kleine groep. Wandelingen in de natuur en een bezoek aan de culturele steden. Rondreis door heel Albanië en een kort bezoek aan de buurlanden Kosovo en Macedonie met het Prespameer en het Ohrid Meer. Overnachten in kleinschalige accommodaties en kennis maken met lokale gerechten:

 

groepsrondreis Albanië

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of wandelkaarten van Albanië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Het aanbod:   reisgidsen Albanië  

 

 

aanbiedingen vergelijken van: