Vakantie Albanië

 

Albanië is een bijzonder en relatief onbekend land voor een vakantie, ontdek de veelzijdige cultuur, de ongerepte natuur en de opmerkelijk gastvrije bevolking. Een vakantie kan aan de Albanese Rivièra met de zonovergoten kusten en mooie stranden bij onder andere de plaatsen Sarande, Ksamil met de Ksamil Eilanden, Dhermi, het mooie Gjipe strand bij de Gjipe Kloof waar de Adriatische Zee de Ionische Zee ontmoet, Borsh met het zeven  kilometer lange strand, de plaats Himare met de mooie witte zandstranden, Palase bij het nationale park Llogara of verken het Zvernec eiland in de Narta Lagune. Albanië is ook een bijzonder mooi land om te gaan wandelen, ontdek tijdens een vakantie het Keraunisch gebergte of de Albanese Alpen, een ongerepte bergwereld met het gastvrije herdersvolk en een ecotoerisme bestemming bij uitstek.

 

 

Bijzondere culturele vakantie met een rondreis en bezienswaardigheden in de acht Balkanlanden Servië, Kosovo, Noord-Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië,  Bosnië-Herzegovina en Slovenië. Een fascinerende reis met een rijk cultureel verleden, bewonder de architectuur en de landschappen waar heden en verleden elkaar ontmoeten met een kleine groep en prima Nederlandse begeleiding bij SRC reizen:

 

cultuurvakantie Albanië

 

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of wandelkaarten van Albanië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Het aanbod:   reisgidsen Albanië  

 

 

aanbiedingen vergelijken van: