Vakantie België

 

Vakantie Belgie

België is een ideale bestemming voor een weekend weg of voor een korte wandel- of fietsvakantie. Dichtbij, niet duur en toch lekker op vakantie. Verken de mooie Belgische steden met een stedenreis of comfortabele busreis, ontdek de mooiste wandelroutes of fietspaden en geniet van de gemoedelijke Belgische sfeer. Vakantie of weekend weg naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel, het romantische Brugge, Gent, de provincie Vlaams Brabant of de streek Vlaanderen. Het natuurgebied “Het Zwin”  is een slikken- en schorrengebied waar de eetbare zeekraal groeit en ooievaars broeden. Verken de Belgische Ardennen met de bossen en de schitterende uitzichten, de orchideeën en vlinders in de Ardennen of een actieve vakantie met wandelen, fietsen, klimmen, abseilen, kanoën, geocaching of avontuurlijke mountainbike tochten.

 

 

België is een uitstekend land voor een fietsvakantie, fietsen in het vlakke Vlaanderen, langs Brugge en de Noordzeekust of fietsen  door Belgisch Limburg bij Genk of in de Belgische Kempen bij Retie. Ontdek de  Belgische Ardennen of de bierbrouwerijen, geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie, ruime keus individuele of single fietsvakanties:

 

individueel of single vakantie

 

 

Wandelvakantie door de Ardennen, wandel langs de meanderende Lesse, over het Ardenner plateau en naar de door steile wanden omzoomde Maas. Ontspannen wandelen door de mooiste vallei van de Ardennen met zijn bossen en ontelbare meanders. Schitterend uitzicht vanaf het Ardenner Plateau. Fietsvakantie langs de Schelde of kies voor een ontspannen fietsvakantie door het mooie Pajottenland, korte vakanties:

 

actieve vakantie België

 

 

Vakantie met kinderen, activiteiten en vakantie waarbij rekening wordt gehouden met verschillende leeftijden. België met kinderen in Belgisch Limburg of aan de kust. Begin met Brugge te verkennen. Hierna wacht er in Loppem een rustig hoevehotel op u. Voor de kinderen is en van alles te doen: een educatief pad, bootje varen, een speeltuin, ponyritjes. Vanuit het landelijke en groene Loppem zijn er mooie rondgaande fietstochten uitgezet: 

 

  fietsfun met kinderen

 

 

Mooie busreizen naar België, keuze uit bus stedenreizen, Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, excursiereizen naar Zuid-Limburg of de Belgische Ardennen en Luxemburg, zie de beroemde grotten van Han en de watervallen van Coo. Er zijn ook speciale busreizen naar de sfeervolle kerstmarkten in België of naar de bekende antiekmarkt in het Franse Lille. Een combinatie van een busreis aan de Belgische kust met een fietsdag is een leuk alternatief:

 

stedenreizen en busreizen

 

 

Kies een vakantiehuis in de Ardennen, Belgisch Limburg, Vlaanderen of Wallonië in van de gezellige Belgische steden Brugge, Brussel of Gent of in een van de Belgische kustplaatsen zoals Bredene, de Haan, de Panne, Knokke-Heist, Middelkerke, Oostduinkerke of Oostende. In Belgisch Limburg zijn er vakantiewoningen in Peer en Rekem en een bijzonder ruime keus in comfortabele vakantie huizen in de mooie bosrijke Ardennen:

 

vakantiehuizen Belgie

 

 

Met een reisgids, wandelkaart of fietskaart het land verkennen: reisgidsen België

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in België