Vakantie België

 

Vakantie Belgie

België is een ideale bestemming voor een weekend weg of voor een korte wandel- of fietsvakantie. Dichtbij, niet duur en toch lekker op vakantie. Verken de mooie Belgische steden met een stedenreis of comfortabele busreis, ontdek de mooiste wandelroutes of fietspaden en geniet van de gemoedelijke Belgische sfeer. Vakantie of weekend weg naar bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel, het romantische Brugge, Gent, de provincie Vlaams Brabant of de streek Vlaanderen. Het natuurgebied “Het Zwin”  is een slikken- en schorrengebied waar de eetbare zeekraal groeit en ooievaars broeden. Verken de Belgische Ardennen met de bossen en de schitterende uitzichten, de orchideeën en vlinders in de Ardennen of een actieve vakantie met wandelen, fietsen, klimmen, abseilen, kanoën, geocaching of avontuurlijke mountainbike tochten.

 

 

België is een uitstekend land voor een fietsvakantie, fietsen in het vlakke Vlaanderen, langs Brugge en de Noordzeekust of fietsen  door Belgisch Limburg bij Genk of in de Belgische Kempen bij Retie. Ontdek de  Belgische Ardennen of de bierbrouwerijen, geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie, ruime keus. 

 

 

Mooie autovakantie naar België, rondreizen of een leuke stedentrip naar  Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, excursiereizen naar Zuid-Limburg of de Belgische Ardennen en Luxemburg, zie de beroemde grotten van Han en de watervallen van Coo. Bezoek  de sfeervolle kerstmarkten in België of ga naar de bekende antiekmarkt in het Franse Lille. Combineer de Belgische kust met mooie fietstochten en een goed hotel of de camping bij TUI:

 

stedenreizen en autovakantie

 

 

Vakantie met kinderen, activiteiten en vakantie waarbij rekening wordt gehouden met verschillende leeftijden. België met kinderen in Belgisch Limburg of aan de kust. Begin met Brugge te verkennen. Hierna wacht er in Loppem een rustig hoevehotel op u. Voor de kinderen is er van alles te doen: een educatief pad, bootje varen, een speeltuin, ponyritjes. Vanuit het landelijke en groene Loppem zijn er mooie rondgaande fietstochten uitgezet: 

 

  fietsfun met kinderen

 

 

 

Kies een vakantiehuis in de Ardennen, Belgisch Limburg, Vlaanderen of Wallonië in van de gezellige Belgische steden zoals Brugge, Brussel of Gent of in een van de Belgische kustplaatsen zoals Bredene, de Haan, de Panne, Knokke-Heist, Middelkerke, Oostduinkerke of Oostende. In Belgisch Limburg zijn er vakantiewoningen in Peer en Rekem en een  ruime keus in comfortabele vakantiehuizen in de mooie bosrijke Ardennen bij Interhome:

 

vakantiehuizen Belgie

 

 

Met een reisgids, wandelkaart of fietskaart het land verkennen: reisgidsen België

 

Goede keus in vakanties naar België, Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners ontdek de bestemmingen en de hotels. Vakantie op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

vakantie België

 

 

 

Bezoek onder andere Ieper en in Flanders Field, alle belangrijke bezienswaardigheden van de Eerste Wereldoorlog in België met SRC reizen:

 

cultuurvakantie België

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in België