Vakantie Bosnië en Herzegovina

 

Een vakantie in Bosnië en Herzegovina, ontdek de ruige natuur, de rijke historie en de gastvrije cultuur van het relatief onbekende Bosnië. Bekijk de prachtige stad Mostar met de Neratvarivier, de oude stad en de mooie oude brug, het hele gebied is Unesco werelderfgoed. De stad Banja Luka is de tweede grootste stad van het land en ligt aan de rivier Vrbas, er is een mooie kathedraal en er zijn veel tuinen en  parken. Verken Sarajevo de hoofdstad van het land met veel bezienswaardigheden, rondom de stad liggen de Dinarische Alpen. Bosnië en Herzegovina heeft een mooi en ruig landschap met de bergen, de Neretvarivier en de Neretvakloof en de ongerepte groene valleien. Ontdek de circa 600 kilometer lange Dinarische Alpen langs de Adriatische kust. In de Dinarische Alpen liggen de fietsroutes of de wandelpaden van de Via Dinarica, er zijn drie routes: de White trail met de hoogste piek, de Blue trail langs de Adriatische kust en de Green trail door de groene dichte dennenbossen. Ontdek Bosnië en Herzegovina met een autovakantie, rondreis, een culturele vakantie of wandelvakantie door de westelijke Balkan.

 

 

Mooie autovakantie door Bosnië, rondreizen door Kroatië en Bosnië of een avontuurlijke rondreis door de drie landen Kroatië met de mooie kustlijn en de vele eilandjes voor de kust, Bosnië en onbekend Montengero. Sfeervolle en goed verzorgde rondreizen met veel bezienswaardigheden in het westen van de mooie Balkan bij TUI:

 

rondreizen Bosnië

 

 

Bijzondere culturele reizen in Bosnië en Herzegovina gecombineerd met Kroatië en Montenegro. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Mostar en het omliggende landschap. Zagreb, Dubrovnik, Trogir en Split en de bijzondere Plitvicemeren met een kleine groep en prima Nederlandse begeleiding bij SRC reizen:

 

cultuurvakantie Bosnië

 

 

Met een goede reisgids, wandelgids, autokaart of het boek “rustiek kamperen” het land Bosnië en Herzegovina verkennen, er is een ruime keus:

reisgidsen Bosnië

 

 

Aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in Bosnië