Bulgarije groepsreizen

 

Er zijn verschillende soorten bijzondere groepsreizen in Bulgarije: sneeuwwandelen in de wildernis, fotoreis, natuurreis, een speciale vogelreis of een busreis.

 

 

  • Sneeuwwandeltochten door het Rilagebergte met begeleiding van een deskundige gids.
  • Natuurfotoreis in het Rhodopen gebergte. Fotografeer vlinders, hagedissen, bloemen en landschappen. De reis is voor natuurliefhebbers die het leuk vinden om een week lang de mooiste foto’s te maken op het gebied van natuurfotografie.
  • Wandel door twee nationale parken, het Centraal Balkan Park en het Rila Park, wildernis parken die worden beschermd met de inkomsten uit kleinschalig ecotoerisme.
  • Een groot aantal zeldzame vogels vliegen in Bulgarije rond en wachten om door u ontdekt te worden. Unieke vogelreis onder deskundige begeleiding.

 

natuurreizen Bulgarije

 

 


 

Actieve vakantie wandelen in de ongerepte natuur van Bulgarije en bezoek aan de stad Sofia.

 

Actieve wintervakantie in de Rodopi bergen, sneeuwwandelingen, verkenning van grotten en kennismaking met de cultuur.

 

Unieke verkenning van natuur en cultuur:

 

puur reizen Bulgarije

 


 

Groeps-wandelreizen zijn zowel geschikt voor alleenreizenden als voor reizigers die samen met anderen reserveren. De belangrijkste zaken zijn geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding en een routebeschrijving.


 

De wandelingen voeren u door prachtige ongerepte natuur de bergen rondom Rila, Pirin en Rhodopi, met hun prachtige fauna, flora en vergezichten, door bossen, langs gletsjermeren, rivieren en minerale waterbronnen, over bergen en door dalen. Bezoek Plovdiv met haar Romeins theater en het mooiste klooster van Bulgarije: Rila. Zwemmen is mogelijk in de thermale baden van het mooi gelegen plaatsje Devin.

 

wandelen door Rila, Pirin en Rhodopi

 

 


 

Schitterende busreis en excursiereis van 22 dagen, een unieke rondreis door de Balkan. Zie Boedapest, ook wel de “Parel van de Donau”’ genoemd, Roemenië met veel traditie en folklore. Ontdek Istanboel, een kruispunt van twee werelden en maak een boottocht over de  Bosporus. In Bulgarije liggen prachtige steden zoals Veliko Tarnovo en Arbanasi, eeuwenoude kloosters, culturele rijkdommen en een ongerepte natuur. Eindig deze fascinerende rondreis in Servië en Kroatië met een bezoek aan Belgrado en Zagreb.

 

Gegarandeerd vertrek en opstapplaatsen door heel Nederland bij de ervaren touroperator :

 

busreizen Bulgarije

 

 


Bulgarije