Vakantie Denemarken

 

Denemarken is een mooi land voor een vakantie met een rijk cultureel verleden en een schitterende natuur. Het land heeft bijzonder veel eilanden en kusten met mooie zandstranden. Het land staat bekend als een van de meest kindvriendelijk landen voor een vakantie in Europa. Vakantie naar het eiland Funen ook wel de “Tuin van Denemarken” met als belangrijkste stad Odense de geboorteplaats van de sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. Vakantie naar het schiereiland Jutland met de mooie duinen en de lange witte zandstranden, de bezienswaardige stad Aarhus en Legoland Billund themapark. Bezoek het eiland Seeland, het grootse eiland in de Oostzee en het grootste eiland van Denemarken met de bezienswaardige hoofdstad Kopenhagen. Ontdek Denemarken tijdens een vakantie met een stedentrip, een vakantie met kinderen in Legoland of in een van de vakantieparken aan de kust. Een mooie culturele vakantie langs de historische Hanzesteden van de Oostzee, een unieke wandelvakantie in Jutland of een fietsvakantie of combineer kamperen met kinderen met korte fietstochtjes voor alle leeftijden.

 

 

Ruime keus in complete vakanties naar Denemarken naar de gebieden Funen, Jutland, Lolland of Seeland. Vakantie op basis van vlucht inclusief verblijf of op basis van eigen vervoer. Goed verzorgde vakantie vanuit een comfortabel hotel, direct aan het strand of in een van de mooi en rustig gelegen vakantie parken voor alle leeftijden. Stedentrip Kopenhagen of Legoland of de Vikingen in Ribe of de beste locaties voor een vakantie aan het strand en in de duinen met TUI: 

 

vakantie Denemarken

 

 

Schitterende culturele vakantie in Denemarken, bezoek met een groep de Hanzesteden, unieke reis langs de Oostzee. Zie onder andere de bruisende wereldhaven van Hamburg, het middeleeuwse Tallinn, het kunstzinnige Helsinki en het gezellige Kopenhagen en vanzelfsprekend het chique Stockholm. De bijzondere en mooie historische Hanzeroute met goede Nederlandse reisleider, lokale gidsen, overnachtingen en overtocht van Talinn naar Helsinki met SRC:

 

cultuurvakantie Denemarken

 

 

Goede keus in luxe, comfortabele of eenvoudige hotels in Denemarken of vakantiepark voor kinderen. Verken bijvoorbeeld Kopenhagen, Ribe, Billund of Logstor, regio Midden Jutland of Seeland. Reizen met kortingen voor het seizoen tegen de laagste prijsgarantie en geen boekingskosten bij Prijsvrij: 

 

Denemarken vakantie

 

 

 

 

 

Vakantie met kinderen, activiteiten en vakantie waarbij rekening wordt gehouden met verschillende leeftijden. Met de fiets langs strand, natuur en Legoland, tocht in West-Jutland. Fietsend door uitgestrekte natuurgebieden en langs brede stranden kunt u genieten van de rust en de ruimte in dit deel van Denemarken. De tochten tussen de drie campings en de rondroutes rond het Ringkobing fjord en het bezoek aan Legoland zijn indrukwekkend. Trektochten of fietsen en kamperen met kinderen:

 

fietsfun vakantie Denemarken

 

 

Een goede en bijzonder ruime keus in vakantiewoningen in Denemarken, van appartement tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan het strand. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf. Vakantiehuizen zijn er in deze Deense regio’s: Bornholm, Djursland en Mols, Falster, Flensborg Fjord, Fünen, Langeland en Ärö, Hirtshals, Limfjord, Lolland, Midden Jütland, Mön en Bogö, Noord Jutland, Oost Jutland, Seeland en de Zuidelijke Noordzee: 

 

  vakantiehuizen Denemarken

 

 

Met een reisgids, natuurgids, goede wandelkaarten voor een wandelvakantie of fietskaart Denemarken beter leren kennen, er is een ruim aanbod:  reisgidsen Denemarken  

 

 

Aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in Denemarken