Duitsland autovakantie

 

Duitsland is een bijzonder gevarieerd en mooi land om met de auto te verkennen, er is een ruime keus in goed georganiseerde autovakanties.

 

  • Het landschap Sauerland is een mooi natuurgebied met groene hoogvlaktes, bossen, dalen, meren en gezellige dorpen en stadjes. Verder is er een gastvrije sfeer en in de zomer veel recreatieve mogelijkheden van zwemmen, fietsen, wandelen, bezoek aan een druipsteengrot tot skiën in de wintermaanden.
  • De Eifel en de Moezel zijn populaire gebieden en vooral bekend vanwege de wijnen, de wijngaarden, de bossen, heuvels, rivieren en de pittoreske dorpen.
  • Noordrijn Westfalen ligt in het Ruhrgebied en was in 2010 Culturele hoofdstad van Europa. Het gebied is een mooi recreatiegebied met veel musea, historische bezienswaardigheden, fiets- en wandelpaden maar ook leuke pretparken.
  • Beieren ligt in het zuiden van Duitsland in de buurt van de Oostenrijkse grens. In de streek de Beieren ligt de Donau en stijlvol gerestaureerde paleizen. Er zijn veel bergen en meren met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het Beierse Woud wordt wel het groene dak van Europa genoemd.
  • In het Zwarte Woud ligt het Europa Park met thema’s uit 13 Europese landen waaronder Nederland en meer dan 100 attracties. Het is het grootste thema attractiepark van Duitsland en na Disneyland in Parijs het meest bezochte attractiepark van Europa.
  • In het noorden van Duitsland ligt de Oostzee van de Deense tot aan de Poolse grens. Aan de Oostzee liggen kliffen, dijken, schone en grote stranden, duinen en wadden. Havensteden in de omgeving zijn onder meer: Lübeck, Rostock en Stralsund

Maak een keus uit het ruime aanbod:      autovakantie Duitsland