Duitsland groepsreizen

 

Groep fietsreizen en wandelreizen zijn zowel geschikt voor alleen reizende als voor reizigers die samen met anderen reserveren. De belangrijkste zaken zijn geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving.

 

 

Wandelen in Sauerland, Aachener Land of Eifelsteig:    wandelen Duitsland

 

 

 

 

 

 

Wandelvakantie door de rotslabyrinten van het Elbesandsteingebirge, rotsformaties, tafelbergen, diepe kloven en dichte bossen.

Te voet over de Alpen van München naar Venetië, een onvergetelijke ervaring.

Vogelen in de uiterwaarden van de Elbe, ook zijn er vlinders bijzondere amfibieën en bloemen.

Vogelreis naar het Müritz-Nationalpark in Mecklenburg, ongekende vogelrijkdom, ongerepte wouden, moerassen en vennen. Langlaufen in het Beierse Rupolding,  in het dorp en omgeving een uitgebreid en goed onderhouden loipennet van circa 160 km. voor de klassieke of de skatende langlaufer. Sneeuw wandelen in de Harz, wandelen door de besneeuwde bossen en pittoreske dorpen. Een wijn wandelreis in de Pfalz onder begeleiding van een vinoloog.

 

natuurreizen Duitsland

 

 

Wandelen en langlaufen in de Allgäuer Alpen bij Sonthofen de meest zuidelijke stad van Duitsland of wandelen en langlaufen in het Beierse Woud Een perfect gebied om te langlaufen en te wandelen, want het heuvelachtige landschap wordt doorkruist met honderden kilometers aan geprepareerde loipen en schitterende wandelpaden.

 

groepsreizen langlaufen