Duitsland vakantie met kinderen

 

Vakantie met kinderen, activiteiten en vakantie voor verschillende leeftijden:

 

Een boerderijvakantie op een biologische boerderij in het Fränkische Schweiz, het Zwitserland van Duitsland. En het noordelijke deel van de Fränkischen Alb. Een bosrijk gebied met rotsformaties en een ondergronds labyrint van grotten. Activiteiten: kanoën over de Wisent, fossielen zoeken, fietsen langs de watermolens, bezoek aan een druipsteengrot of de roofvogels van Ravenburcht en koeien melken op de boerderij.

 

 

Ezelwandelingen vakantie, drie dagen wandelen met een ezel in het glooiende landschap van Niederrhein, net ten oosten van Nijmegen. Een mooie fietstrektocht voor alle leeftijden in Zuid-Eifel. Voor de kinderen een bezoek aan de dierentuin, een boerderij, een GPS en een fossielen speurtocht, verblijf in een boerderij. Fietstocht door het Natuurpark Altmühltal in centraal Beieren en wandelen, kanoën en fossielen zoeken, verblijf in familiepensions. Een echte ezeltrektocht in Niederrhein, langs boerderijen en een smokkelaarroute, met geocaching. Een sprookjesvakantie, beleef de Sprookjes van Grimm. Bezoek het Grimm-museum, het Doornroosje paleis en de Rattenvanger van Hamelen. Onderweg zijn er ook mogelijkheden voor kanoën, zwemmen, bezoek aan een klooster en nog veel meer.

 

leuke gezinsvakanties Duitsland

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Huur een sportieve en volledig ingerichte tent op een leuke plek in de natuur in Duitsland. Deze campings zijn met zorg geselecteerd, ze zijn gevarieerd en kindvriendelijk. De tenten voor vier of zes personen kunnen gehuurd worden voor één of meerdere weken.

  • Op Camping Kladow staan we met de tenten op ruime en schaduw rijke plekken. De supermarkt is dagelijks geopend. Zwemmogelijkheden zijn er op het Glienicker Meer op 300 meter afstand en voor de kinderen zijn er twee speeltuinen.
  • Blütencamping Riegelspitze is mooi centraal gelegen nabij natuurschoon, fietspaden en veel water. Ook Berlijn, Potsdam en Brandenburg zijn op fietsafstand. 
  • Campingplatz An der Havel  is gelegen aan de westkant van Berlijn in Ketzin, in het midden van het Havelland. Vanuit de centraal gelegen camping kun je de natuur zo in fietsen, zwemmen en bootjes huren kan in het meer met zandstrand naast de camping.

 

kamperen in volledig ingerichte tent