Vakantie Duitsland

 

Vakantie Duitsland

Duitsland is een populair vakantieland, ruim 18% van de Nederlandse vakantiegangers gaan jaarlijks op vakantie naar Duitsland. Het land is zeer gevarieerd met cultuurrijke steden en een prachtige natuur. Voor jong en oud is er een ruime keus in vakanties. Het landschap Sauerland is een mooi natuurgebied met groene hoogvlaktes, bossen, dalen, meren en gezellige dorpen en stadjes met een gastvrije sfeer en veel mogelijkheden van zwemmen, fietsen, wandelen, bezoek aan een druipsteengrot tot skiën in de winter. De Eifel en de Moezel zijn populaire gebieden en vooral bekend vanwege de wijnen, de wijngaarden, de bossen, heuvels, rivieren en de pittoreske dorpen. Noordrijn-Westfalen is een mooi recreatiegebied met veel musea, historische bezienswaardigheden, wandelpaden en leuke pretparken. Beieren ligt in het zuiden van Duitsland in de buurt van de Oostenrijkse grens, hier ligt de Donau en er zijn gerestaureerde paleizen, bergen en meren en veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het Beierse Woud wordt wel het groene dak van Europa genoemd. In het noorden van Duitsland ligt de Oostzee met lange stranden, duinen en wadden.

 

 

Fietsvakantie of wandelvakantie in Duitsland, bijzonder ruime keus en goed georganiseerde vakanties. Ontdek op de fiets de Elberadweg, de Donauradweg, de Weserradweg, de Havelradweg, de Moselradweg, de Saarradweg, de Mainradweg, de schitterende Thüringenradweg, de Altmühltalradweg of de Bodenseeradweg.

Wandelvakanties met routes zoals de Roothaarsteig, Rheinsteig, Lahnwanderweg, Westerwald, Sauerland en Schwarzwald.

 

Individuele vakanties, groepsreizen of singlereizen:

 

fiets- of wandelvakantie

 

 

Wandelen, fietsen, leuke vakantie met kinderen, rondreizen en  stedentrips het hele jaar door of ontdek de winterreizen.

 

Lichte of zwaardere wandeltochten langs pensions of hotels, fietsen of mountainbike tochten, kanoën, fietsen of wandelen met kinderen, vogelreis Mecklenburg in het mooie nationale park.

 

Ontdek actief de verrassende natuur en cultuur van Duitsland, vanuit kleinschalige hotels, pensions, landhuis of boerderij, ruime keus:

 

actieve vakantie Duitsland

 

 

Ruime keus vliegvakanties, stedentrips, autovakanties of cruises in Duitsland, van kindvriendelijk naar trendy hotels in stad, strand, natuur het hele jaar door of naar levendige stad, attractiepark, golfbaan, kerstmarkt of bezoek de wintersport gebieden.

 

Weekendje weg naar Duitsland, korte of lange vakanties aan de kust, natuur of in de stad, het hele jaar door. Goede waardering,  scherp prijs, keuze uit luchthaven, regelmatig kortingen, tips en snelle last minute vakantie:

 

 

vakantie Duitsland

 

 

Er is een zeer ruime keus in stedentrips, autorondreizen of busreizen naar Duitsland, ontdek het sfeervolle Sauerland of ga naar een van de Duitse steden zoals Dortmund of Dusseldorf om lekker te winkelen. Zie de mooie natuur in het Zwarte Woud of het Paltser Woud of het Altmuhltal of het ruige rotsachtige gebied in Saksisch Zwitserland of het prachtige merengebied bij Rostock en Rugen. Vanaf november zijn de geliefde kerstreizen mogelijk. De overige reizen naar het gastvrije Duitsland zijn in het voorjaar, de zomer en het najaar beschikbaar:  

 

stedentrips, rondreizen en busreizen

 

 

Fietsen met kinderen rondom Berlijn, Potsdam of de Bodensee, fietvakantie langs hotels. Stedentrip, merentrip of cultuurtrip met Legoland, Discovery centre of boottrip. Wisselende afstanden voor volwassenen en kinderen, overnachten in kleinschalige hotels:

 

 fietsfun Duitsland

 

Een goede en ruime keus in vakantiewoningen in Duitsland, van appartement tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan het strand of in de bossen. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in vakantiehuizen, aangesloten bij ANVR en SGR, 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of tips:

 

vakantiehuizen Duitsland

 

 

Met een reisgids, natuurgids, wandelkaart of fietskaart Duitsland beter leren kennen, er is een ruim aanbod:  reisgidsen Duitsland

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in Duitsland