Vakantie Duitsland

 

Vakantie Duitsland

Duitsland is een populair vakantieland, ruim 18% van de Nederlandse vakantiegangers gaan jaarlijks op vakantie naar Duitsland. Het land is zeer gevarieerd met cultuurrijke steden en een prachtige natuur. Voor jong en oud is er een ruime keus in vakanties. Het landschap Sauerland is een mooi natuurgebied met groene hoogvlaktes, bossen, dalen, meren en gezellige dorpen en stadjes met een gastvrije sfeer en veel mogelijkheden van zwemmen, fietsen, wandelen, bezoek aan een druipsteengrot tot skiën in de winter. De Eifel en de Moezel zijn populaire gebieden en vooral bekend vanwege de wijnen, de wijngaarden, de bossen, heuvels, rivieren en de pittoreske dorpen. Noordrijn-Westfalen is een mooi recreatiegebied met veel musea, historische bezienswaardigheden, wandelpaden en leuke pretparken. Beieren ligt in het zuiden van Duitsland in de buurt van de Oostenrijkse grens, hier ligt de Donau en er zijn gerestaureerde paleizen, bergen en meren en veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het Beierse Woud wordt wel het groene dak van Europa genoemd of verken in de zomer het noorden van Duitsland de Oostzee met de Hanzesteden, de lange stranden, duinen en wadden.

 

 

Fietsvakantie of wandelvakantie in Duitsland,  ruime keus en goed georganiseerde vakanties. Ontdek op de fiets de Elberadweg, de Donauradweg, de Weserradweg, de Havelradweg, de Moselradweg, de Saarradweg, de Mainradweg, de schitterende Thüringenradweg, de Altmühltalradweg of de Bodenseeradweg.

Wandelvakanties met routes zoals de Roothaarsteig, Rheinsteig, Lahnwanderweg, Westerwald, Sauerland en Schwarzwald. Denk ook eens aan een autovakantie door het Zwarte Woud.

 

 

 

 

Een goede en ruime keus in vakantiewoningen in Duitsland, van appartement tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan het strand of in de bossen. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in vakantiehuizen, aangesloten bij ANVR en SGR, 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of tips:

 

vakantiehuizen Duitsland

 

Met een reisgids, natuurgids, wandelkaart of fietskaart Duitsland beter leren kennen, er is een ruim aanbod:  reisgidsen Duitsland

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

hotels in Duitsland

 

Ruime keus vliegvakanties, stedentrips, autovakanties of cruises in Duitsland, van kindvriendelijk naar trendy hotels in stad, strand, natuur het hele jaar door of naar levendige stad, attractiepark, golfbaan, kerstmarkt of bezoek de wintersport gebieden.

 

Weekendje weg naar Duitsland, korte of lange vakanties aan de kust, natuur of in de stad, het hele jaar door. Goede waardering,  scherp prijs, keuze uit luchthaven, regelmatig kortingen, tips en snelle last minute vakantie bij TUI:

 

 

vakantie Duitsland

 

 

 

Culturele vakantie in Duitsland, ontdek de mooie cultuurrijke steden van Duitsland zoals Thüringen, Dresden en Leipzig met opvallende monumenten. Jugendstil is in Duitsland een begrip zie de meest fascinerende gebouwen tijdens een kunstreis. In Noordoost Duitsland het  historisch centrum Rostock, eiland Rügen met krijtrotsen, Lübeck en sprookjesachtig slot Schwerin. Ontdek romantisch Duitsland met een boottocht of de bijzondere historische Hanzeroute in verschillende landen bij SRC:

 

cultuurvakantie Duitsland

 

 

Ruime keus in goedkope vakanties naar Duitsland, verken de regio Allgau, Beieren, Beierse woud, Berlijn, Bodensee, Brandenburg, Bremen, Dresden, Dusseldorf, Eifel, Hamburg, Harz, Hessen, Keulen,  Luneburgerheide, Mecklenburg, Moezel, Munchen, Niedersachsen, Nordrhein westfalen, de  mooie Oostzeekust, Pfalz, de Rijn, Sachsen, Sachsen-anhalt, Sauerland, Schwarzwald, Thuringen of Trier. Geen boekingskosten en vakantie met de auto, per trein of met het vliegtuig bij Prijsvrij:

 

goedkope vakantie Duitsland

 

 

Fietsen met kinderen rondom Berlijn, Potsdam of de Bodensee, fietvakantie langs hotels. Stedentrip, merentrip of cultuurtrip met Legoland, Discovery centre of boottrip. Wisselende afstanden voor volwassenen en kinderen, overnachten in kleinschalige hotels:

 

 fietsfun Duitsland