Duitsland wandelvakantie

 

Individuele wandelreizen voor reizigers die zo onafhankelijk mogelijk willen reizen, dus zonder andere reizigers en zonder reisleiding. Geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie. U kunt reizen reserveren op basis van eigen vervoer of een treinreis reserveren.

autovakantie-duitsland

 

Wandelen in het mooie landschap achter Aken, heuvels dichtbebost met loof- en dennenbomen. Het Deutsch-Belgischer Natuurpark, de vele riviertjes en de stuwmeren prachtig ingebed in het landschap.

Ontdek het Natuurpark Rhein-Westerwald, de wandelingen bovenlangs de rivier Wied garanderen de fraaiste panorama’s. De Zugspitze is de hoogste berg van Duitsland op de grens met Oostenrijk. Het gebied is één van de mooiste en bekendste wandelgebieden van Duitsland en Oostenrijk. De route gaat van Duitsland naar Oostenrijk over bergkammen en het prachtige Seefelder Hochplateau, het mooiste gedeelte van het Wettersteingebergte. Klimmen is niet nodig, de hoogte verschillen worden met liften overbrugd.  Verblijf in hotels. Bekijk het hele aanbod:

 

individuele wandelreizen Duitsland

 

duitsland-autovakantie

 

Wandelen door de Eifelstreek, het Rothaargebergte, het Teutoburgerwoud, het Fränkische Schweiz, het Zwarte Woud, Harz, Pfalz of Bad Hindelang, het kan allemaal. Ruime keus in individuele wandeltochten van 4 tot 8 dagen, verblijf in hotels, boerenhoeve of pensions.

 

natuur wandelreizen Duitsland