Vakantie Estland

 

Estland is een mooi en vrij onbekend land voor een vakantie, het land heeft een aantrekkelijke ligging aan de Finse Golf en aan de Oostzee. Estland heeft een vrij ruige natuur met uitgestrekte landschappen, veel meren en veel kleine eilanden. De hoofdstad Tallinn is een stad met veel opvallende culturele bezienswaardigheden. De munteenheid in Estland is de Euro en de prijzen voor een vakantie, een hotel en uit eten gaan liggen relatief laag. In Tallinn is een ruime keus aan goedkope budgethotels, in de natuurgebieden zijn goede wandelroutes en Estland wordt vaak gecombineerd met een vakantie aan de andere Baltische Staten met een cruise op de Oostzee of met een culturele rondreis.

 

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Estland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Estland 

 

Hotels in Tallinn, boek een complete reis inclusief vliegticket of plan een vakantie op basis van eigen vervoer. Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

vakantie Estland

 

Oostzee cruise vanuit Amsterdam met een bezoek aan Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen, Rusland en Zweden:

 

Oostzee cruise

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

 

 

Culturele rondreizen Estland:

 

  • Ontdek de Baltische Staten met een bezoek aan onder andere Vilnius, Tallinn en Riga en zie in Rusland de hermitage van Sint Petersburg.
  • De historische Hanzeroute met een bezoek aan 10 hanzesteden.
  • Reis van de Oostzee naar de Zwarte Zee met een bezoek aan zeven Oost-Europese landen:

 

culturele vakantie Estland