Vakantie Finland

 

Ontdek de natuur, de unieke landschappen en het lokale leven tijdens een vakantie in Finland. Het is een bijzonder groen land met de vele bossen en meren, in het noorden ligt Fins Lapland en in het zuiden en westen de Finse meren, uitgestrekte bossen en de kuststrook. Helsinki ligt in het zuiden en is goed te combineren tijdens een rondreis met Estland en Rusland. Het noorden van Finland is goed te combineren met een vakantie naar Zweden en naar het Finse landschap Lapland. In alle regio’s zijn vakantiehuizen of hotels voor een vakantie in de zomer of een vakantie in de winter. Een bijzonder vakantie is een cruise over de Oostzee of een groene cultuur rondreis met veel natuurlijke en culturele bezienswaardigheden in Finland en Lapland.

 

 

 

 

Een goede en ruime keus in vakantiehuizen in Finland, van appartement, blokhut of rustiek landhuis tot villa met zwembad. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Finland. Kies een vakantiehuis in een van de Finse regio’s: Etelä-Savo, Häme Pirkanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso Etelä-Karjala, Lappi, Oulu, Kajaani, Kuusamo en omgeving, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa Kainuu, Pohjois-Savo, Uusimaa of Varsinais-Suomi Satakunta.

 

vakantiehuizen Finland

 

 

 

Hotels in Helsinki, boek een complete reis inclusief vliegticket of plan een vakantie op basis van eigen vervoer. Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

vakantie Finland

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

 

Oostzee cruise vanuit Amsterdam met een bezoek aan Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen, Rusland en Zweden:

 

Oostzee cruise

 

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Estland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Finland

 

 

 

 

Ontdek het bijzondere Finse landschap Lapland met een unieke rondreis, zie de indrukwekkende kliffen, sneeuwlandschappen, uitgestrekte bossen, fjorden en het noorderlicht. Proef de lokale gerechten zoals zalm en de pure smaak van vlees met rode bessensaus, ontdek waar de Kerstman woont, zie rendieren in hun natuurlijke omgeving, maak een sledetocht en ontdek de zonnige stranden. Ruime keus in gevarieerde rondreizen bij Pharosreizen:  rondreizen naar Lapland

 

 

Unieke groene cultuurvakantie naar de bergen en meren in Fins Lapland, de blauwe fjorden en hoge bergen in Noorwegen en de uitgestrekte bossen in Noord-Zweden. Ontdek op deze bijzonder mooie rondreis het culturele verleden van de Samen en de Vikingen.

 

Of boek een rondreis met de historische Hanzeroute en een bezoek aan 10 hanzesteden bij SRC reizen: culturele vakantie Finland