Finland vakantie

 

Finland is een schitterend vakantieland en er zijn veel mogelijkheden voor een vakantie met een eigen invulling. Ontdek de natuur, de unieke landschappen en het lokale leven.

 

Ruime keus in vakanties naar Finland, ontdek de skigebieden, Lapland of Zuid-Finland, vakantie gebaseerd op vlucht en verblijf, hoge klantwaardering en een scherpe prijs:    vakantie Finland

 

 


Ruime keus in vakanties naar Finland, in een hotel of een chalet, Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR touroperators ontdek vooral de onbekende kleinschalige bestemmingen in het land. Vakantie op basis van laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:     Finland vakantie

 


  • De regio van Taivalkoski is verzekerd van veel sneeuw gedurende de hele winter. Aan het meer van Jokijärvi ligt de sfeervolle Saija Lodge. Langlaufen, sneeuw wandelen, huskysledetocht en een bezoek aan een rendierenfarm behoren tot de mogelijkheden.
  • In het Hossa gebied op sneeuwschoenen door uitgestrekte naaldwouden sneeuw wandelen in internationaal gezelschap door de taiga langs de Russische grens. Lichte trektocht voor beginners.
  • Karelia, een echte trektocht in het noordoostelijke grensgebied tussen Finland en Rusland. Langlaufen in een verlaten taigagebied, over een vers getrokken loipe van Hossa naar het zuiden en ervaar de wildernis van de winterse Finse bossen.
  • Kuusamo, verken met een deskundige lokale gids, het Oulanka nationaal park, Livaara, Ruka en Nationaal Park Riisintunturi, een winters paradijs met prachtig besneeuwde bomen.
  • Natuurreis door het Oulanka Nationaal Park, ontdek de unieke plantengroei in de vallei van Oulanka en de rijkdom aan vogels op de Finse taiga, begeleid door een bioloog.
  • Centraal Finland fotografiecursus, land van meren en beren, fotocursus vanuit Hossa. Begeleiding door een natuurfotograaf en kans om beren te fotograferen. 
  • Vogelen aan de oevers van de Botnische Golf.

Themareizen, actief en avontuurlijk. Schitterende fotoreizen, ontdek in de zomer de meren, de beren en de Finse Taiga of ga vogelen aan de oevers van de Botnische Golf bij Oulu.

 

natuurvakantie Finland

 

 

Groepsreis actief in de sneeuw in Fins Lapland, wandelen op sneeuwschoenen, leren langlaufen en een tocht met husky sledehonden, overnachting in een Finse berghut.  

Unieke verkenning van natuur en cultuur :  

 

   puur reizen Finland

 


Een goede en ruime keus in vakantiehuizen in Finland, van appartement, blokhut of rustiek landhuis tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan het strand of in de bossen. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Finland.

Kies een vakantiehuis in een van de Finse regio’s: Etelä-Savo, Häme Pirkanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso Etelä-Karjala, Lappi, Oulu, Kajaani, Kuusamo en omgeving, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa Kainuu, Pohjois-Savo, Uusimaa of Varsinais-Suomi Satakunta.

 

vakantiehuizen Finland

 


Reisgidsen, wandelgidsen of een wandelkaart van Finland voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:    reisgidsen Finland en Lapland