Frankrijk busreizen

 

Er zijn verschillende mooie busreizen naar Frankrijk, stedentrips naar Parijs, een trip naar Disneyland in Parijs of naar de finishplaats van de Tour de France. Het is mogelijk om een kerstmarkt in Frankrijk te bezoeken of om kerst of oud en nieuw in het spankelende Parijs te vieren. Verken de Normandische kust met veel bezienswaardigheden. Een combinatie van de busreis met fietsen of wandelen in Frankrijk is ook mogelijk.

 

 

In samenwerking met de wandelorganisatie is het mogelijk om mee te doen met de wandelvierdaagse in Chantonnay in de prachtige regio Vendee. Een andere mooie reis gaat naar het vorstendom Andorra of een combinatie fietsreis naar het Zwarte Woud in Duitsland en de Vogezen in Frankrijk. Gegarandeerd vertrek en opstapplaatsen door heel Nederland bij de ervaren touroperator :

 

busreizen Frankrijk

 

 


 

 

Een echte citytrip naar Frankrijk kan gemaakt worden met de stedentrip specialist. Parijs bezoeken met een busreis is comfortabel. Geroutineerd en veilig wordt u dwars door het centrum gereden, terwijl de reisleiding u tijdens uw stedentrip Parijs informeert en organiseert dat u toegang tot alle bezienswaardigheden krijgt. Elke stedentrip Parijs bestaat uit vervoer en overnachtingen inclusief ontbijt.

 

 

 

 

 

De Normandische kust met zijn zandstranden en hoge rotspartijen speelt een belangrijke rol in onze geschiedenis. In 1944 Landden hier tijdens de Tweede Wereldoorlog de geallieerden die vervolgens Europa hebben bevrijd. Bezoek onder andere de landingsstranden, het Memorialmuseum in Caen en het werelderfgoed Mont Saint-Michel.  

 

busreizen Frankrijk