Vakantie Corsica

 

Een vakantie naar Corsica is een vakantie naar een bijzonder mooie bestemming, het Franse eiland in de Middellandse Zee met het warme klimaat en de mediterrane natuur. Corsica is gemakkelijke te bereiken via de luchthavens op het eiland en ligt op korte afstand van Italië. Op het eiland liggen licht maar ook bijzonder zware wandelroutes, het eiland heeft een bijzondere cultuur zichtbaar in de vele torens in het landschap en de plaatsen met een citadel. Er zijn vakantiebestemmingen aan de kust of in het binnenland in een van de pittoresk gelegen bergdorpjes. Corsica wordt wel het Eiland van de Schoonheid genoemd, ontdek het groene binnenland met de heuvels, de indrukwekkende bergtoppen en vaak groenblijvende begroeiing, verken de lange kustlijn met de beschutte baaien en de stranden. Er is een goede spoorlijn om het eiland van noord naar zuid te verkennen. Geniet van de mediterrane sfeer, de lokale gerechten met de kenmerkende soorten kaas, het gerookte vlees en de zoete nagerechten, proef de lokale wijn in een restaurant of in een van de Cosicaanse wijngaarden.

 

 

Ruime keus in vakanties naar Corsica, Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners ontdek de populaire of minder bekende bestemmingen op het eiland:

 

vakantie Corsica

 

 

 

 

Culturele vakantie met een kleine groep, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië in deze bijzondere rondreis met SRC reizen:

 

culturele vakantie Corsica

 

 

 

Kies de beste reisgids, wegendgids, wandelgids of een van de vele wandelkaarten van Corsica:

 

reisgidsen Corsica

 

aanbiedingen vergelijken van: