Vakantie Atheense Rivièra

 

Vakantie Atheense Riviera

Er is een ruime keus in vakanties naar de Atheense Rivièra, vakantie in Athene of aan de kust van Athene. Een vakantie kan ook prima gecombineerd worden met Athene en andere bezienswaardigheden op het vasteland van Griekenland zoals Delphi en de beroemde kloosters van de Meteora of met bezienswaardigheden op het schiereiland de Peloponnesos zoals Olympia, het Kanaal van Korinthe en Nafplio.

 

De Atheense Rivièra is een kustgebied met een rijke cultuur en veel bezienswaardigheden en goede zandstranden waarvan jaarlijks circa 14 stranden met de blauwe vlag en veel voorzieningen. Vakantie naar het gebied van de beroemde marathonlopers of naar het gebied van de godin Athena waarnaar de stad is vernoemd. Deelnemen aan georganiseerde excursies of zelf de stad verkennen met een mooie stedentrip. Athene combineren met Olympia en Delphi of met eilanden in de omgeving is leuk om te doen met een goed georganiseerde rondreis.

 

 

Athene en omgeving zien en beleven met mooie excursies. Vakantiebestemmingen aan de Atheense Rivièra of omgeving zijn: Athene, Mati, Anavyssos, Kammeno Vourla, Marathon en Vravrona. Scherpe prijs, mooie ligging en goede service bij Sunweb: 

 

  vakantie Atheense Rivièra

 

 

Goede hotels in het centrum van Athene of meer aan de kust bij Athene. De aangeboden vakanties zijn inclusief vliegticket vanaf Amsterdam of Brussel of op basis van eigen vervoer en overnachten in een van de comfortabele hotels bij TUI:       

              

vakantie Athene

 

 

Zie de hoogtepunten van Athene, de  Peloponnesos en het vasteland, zolas Olympia en Delphi of combineer de vakantie met een eiland zoals Poros, Kefalonia of Lefkas. Rondreizen perfect geregeld, scherpe prijs, veel zien en genieten bij Eilanhoppen op maat: 

 

rondreizen Athene

 

 

 

Mooie individuele cultuurreis of met een kleine groep, zie de hoogtepunten van Athene en de Peloponnesos met oa de Akropolis, Olympia, Epidaurus, Kanaal van Korinthe, Mycene en het mooie Mystras met een goede Nederlandse gids en een hoge waardering bij SRC:

 

cultuurvakantie Griekenland

 

 

Ruime keus in vakanties naar Athene, Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners van bekende tot onbekende en van goedkope tot luxe bestemmingen.

Vakantie op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

goedkope vakantie Athene

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels in Athene

 

Veel goede reisgidsen en stadsplattegronden van Athene:

 

reisgidsen Athene

 

Vlakbij Athene liggen de mooie Saronische Eilanden Aegina en Agistri, het zijn Griekse eilanden op korte afstand van Athene en een vakantie op een van deze eilanden is goed te combineren met een bezoek aan Athene. Agistri is het kleinste bewoonde eiland in de Saronische Golf, het is een mooi groen eiland met dennenbossen, goede stranden en sfeervolle authentieke dorpen, boek Sunweb:

 

  vakantie Agistri  

 

Aegina is een wat groter eiland met een levendige havenstad en rustige dorpen en mooie stranden op korte afstand van de hoofdstad van Aegina. Er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden en het eiland is een geliefde vakantiebestemming voor Atheners die een weekendje de stad uit willen. Ontdek het onbekende en rustige Aegina met Sunweb:

 

 

  vakantie Aegina