Atheense Rivièra vakantie

 

Er is een ruime keus in vakanties naar de Atheense Rivièra, vakantie in Athene of aan de kust van Athene. Een vakantie kan ook prima gecombineerd worden met Athene en andere bezienswaardigheden op het vasteland van Griekenland zoals Delphi en de beroemde kloosters van de Meteora of met bezienswaardigheden op het schiereiland de Peloponnesos zoals Olympia, het Kanaal van Korinthe en Nafplio.

 

 

 

Vakantiebestemmingen aan de Atheense Rivièra of omgeving zijn: Athene, Mati, Anavyssos, Kammeno Vourla, Lagonissi, Marathon en Vravrona, scherpe prijs, goede service : 

 

  vakantie Atheense Rivièra 

 

Goede hotels in het centrum van Athene of meer aan de kust bij Athene, de aangeboden vakanties zijn inclusief vliegticket vanaf Amsterdam of Brussel en de overnachtingen in een van de comfortabele hotels: 

                                                                                             vakantie Athene

 

Bijzondere rondreizen, zie de hoogtepunten van Athene en combineer deze met bezienswaardigheden op de Peloponnesos en met bezienswaardigheden op het vasteland of combineer de vakantie met een van de eilanden zoals Poros, Kefalonia of Lefkas. De rondreizen zijn perfect geregeld tegen een scherpe prijs, veel zien en genieten:    

 

rondreizen Athene en vasteland

 

Vlakbij Athene liggen de mooie Saronische Eilanden Aegina en Agistri, het zijn Griekse eilanden op korte afstand van Athene en een vakantie op een van deze eilanden is goed te combineren met een bezoek aan Athene. Agistri is het kleinste bewoonde eiland in de Saronische Golf, het is een mooi groen eiland met dennenbossen, goede stranden en sfeervolle authentieke dorpen:   vakantie Agistri   

 

Aegina is een wat groter eiland met een levendige havenstad en rustige dorpen en mooie stranden op korte afstand van de hoofdstad. Er zijn een aantal bezienswaardigheden en het is een geliefde vakantiebestemming voor Atheners die een weekendje de stad uit willen:    vakantie Aegina