Ionische Eilanden vakantie

 

De Ionische Eilanden zijn mooie groene eilanden voor een vakantie met de heuvels, de bossen, de boomgaarden en de oude wandelpaden. Lange zandstranden, kliffen, grotten, schitterende uitzichten en een kristalheldere blauwe zee. Ontdek Corfu, Lefkas, Kefalonia, Zakynthos, Paxos of ga avontuurlijk eilandhoppen.

 

 

Corfu, het Griekse eiland met de Italiaanse invloeden. Wandelen kan over het hele eiland, van zuid naar noord loopt de Corfu Trail wandelroute. Corfu wordt gedomineerd door de indrukwekkende Pantakrator berg en er zijn mooie grotten en natuurgebieden.

 

Vakantie rustig gelegen ontdek groen Corfu

 

Ruime keus, populaire plaatsen, kindvriendelijk en scherpe prijs bij Sunweb:  vakantie Corfu

 

 

Lefkas, het eiland met de kleurcontrasten, witte rotsen, stranden en kliffen, kristalheldere zee en de groene bossen. Natuurgebieden zijn de Ivari en Stena wetlands en de Vlicho lagune. Er is een rijke flora op Lefkas, vooral in het voorjaar in de heuvelachtige gebieden.

 

Schitterende uitzichten, wifi en zwembad vakantie rustig Lefkas

 

Sfeervolle plaatsen en baaien, populair en scherpe prijs bij Sunweb:  vakantie Lefkas

 

 

Kefalonia is een mooie ecotoerisme bestemming. Centraal op het eiland ligt de Ainos berg, de hoogste berg van de Ionische eilanden, met een brede flora en fauna. Er zijn een aantal vogelrijke wetlands, de Drogarati en de Melisanni grotten en veel vlinders op het eiland. Vanaf Kefalonia vaart er dagelijks een ferry naar Ithaka.

 

Verken Kefalonia:   vakantie ongerept Kefalonia

 

Sfeervolle plaatsen en mooie stranden, scherpe prijs bij Sunweb:  vakantie Kefalonia

 

 

Ithaka op korte afstand van Kefalonia is een groen en idyllisch eilandje:  ontdek vakantie kleinschalig Ithaka

 

Zakynthos lijkt een behoorlijk toeristisch eiland maar toch zijn er nog veel groene en vrijwel onaangetaste gebieden. Deze liggen vooral in het binnenland en in het noorden en westen van Zakynthos. Voor geotoerisme zijn er veel grotten bereikbaar, bijvoorbeeld bij Keri en Agios Nikolaos.

 

Vakantie rustig en groene ligging ontdek onbekend Zakynthos

 

Ruime keus vakantie Zakynthos, populaire plaatsen en scherpe prijs bij sunweb:  vakantie Zakynthos

 

 

Paxos ligt op korte afstand ten zuiden van Corfu, het is een klein maar bijzonder groen eiland met veel idyllische baaitjes, steile rotsen en grotten aan de kust bij Sunweb:  vakantie Paxos

 

 

Eilandhoppen Ionische Eilanden, ontdek de Ionische eilanden door te eilandhoppen en veel te zien en te beleven tijdens de vakantie. Combineer Lefkas met Kefalonia, Ithaka en Zakynthos of combineer Corfu, Paxos en Lefkas. Het is ook mogelijk om een vakantie op het vasteland van Griekenland met bezienswaardigheden in Athene, Delphi en Olympia te combineren met een vakantie op de Ionische eilanden. Eilandhoppen is een unieke ervaring, varen van eiland tot eiland, inclusief transfers en rustig gelegen accommodaties:

 

eilandhoppen Ionische eilanden