Vakantie Kos

 

Vakantie Kos

Kos is een populair Grieks eiland met lange zandstranden of zand/grind stranden en veel fietspaden langs de kust. Er zijn gezellige plaatsen met veel cafeetjes en restaurants en er zijn verschillende excursies mogelijk tijdens de vakantie. Een dagje naar Turkije of een boottocht naar kleine eilandjes in de omgeving of het iets grotere Kalymnos. Kos-stad is een levendige stad met een mooie boulevard en veel bezienswaardigheden, op korte afstand liggen een aantal populaire stranden zoals Psalidi, Lambi en Agios Fokas. Mastichari met het lange zandstrand is een goede uitvalsbasis voor een excursies naar de bergen of een boottocht naar de eilandjes voor de kust van Kos. Het sfeervolle Kardamena is een mooie uitvalsbasis om de dorpen in de bergen te bezoeken en om wandelingen te maken. Tigaki met het lange witte zandstrand ligt in een rustige omgeving en meerdere keren per dag rijdt er een bus naar Kos-stad, een goed gebied om te wandelen en te fietsen. Ruime keuze in vakantie van luxe tot sfeervol of eilandhoppen Kos en omliggende Griekse eilanden.

 

 

Vakantie naar Kos-stad of de stranden Marmari of Tigaki of naar het gezellige dorpje Kardamena of kies voor het kleinschalige Mastichari. Aan het strand, all inclusive, kindvriendelijk en soms een gratis fiets. Ruime keus en leuke aanbiedingen bij Sunweb:

 

vakantie sfeervol Kos

 

 

Luxe hotels met veel faciliteiten maar ook eenvoudige appartementen op populaire bestemmingen voor een goedkope vakantie naar Kos. Vakanties van verschillende touroperators tegen een scherpe prijs en geen boekingkosten bij Prijsvrij: 

 

vakantie Kos

 

 

Vakantie naar Kos vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, kies voor een luxe en zorgeloze 5 sterren vakantie, een familievakantie, all-inclusive of een strandvakantie. Kies voor een ideale mix van comfort, strand, cultuur en ontspanning bij TUI:

 

zonvakantie Kos

 

 

Eilandhoppen op Maat Kos. Combineer een korte vakantie op Kos met de Griekse eilanden Kalymnos, Leros, Patmos, Nisyros, Lipsi of het eilandje Simi. Goed geregelde rondreizen inclusief vlucht, transfers en boottickets en keuze uit hotel of appartement.

 

eilandhoppen Kos

 

 

aanbiedingen vergelijken van: