Vakantie Noord-Griekenland

 

Een vakantie naar Noord-Griekenland is een vakantie naar een mooie groene regio in het land. Er worden vanuit Nederland vakanties aangeboden naar de Olympische Rivièra aan de voet van het ruige Olympiagebergte en naar het schiereiland Chalkidiki met de drie kapen Kassandra, Sithonia en Athos. Het eiland Thassos, een van de groenste eilanden van Griekenland ligt ook in deze regio met mooie stranden en mogelijkheden om te wandelen. Gevarieerd aanbod in vakanties naar het onbekende maar unieke noorden van Griekenland, relaxte vakantie aan het strand, authentieke plekjes op Chalkidiki, vakantie aan de voet van de Olympus of op het eiland Thassos. Wandelvakantie door het hele noorden van Griekenland van west naar oost of een culturele vakantie met bezienswaardigheden in Epirus en in het Griekse Macedonië met Thessaloniki of een boottocht rond de kloosters van Athos.

 

 

Ruim aanbod in een vakantie naar Chalkidiki, mooi aan de kust gelegen appartementen of hotels op een van de drie schiereilanden van Chalkidiki. De meeste hotels en appartementen met schitterend uitzicht en wifi, hoge klantwaardering en regelmatig leuke kortingen, met naar keus animatie programma, all inclusive of een leuke Griekse kookcursus:

 

vakantie Chalkidiki

 

 

Bijzondere en authentieke plekjes op het schiereiland Chalkidiki, rustig gelegen villa’s met mooie appartementen in een groene omgeving en met zwembad en wifi. Ontdek Chalkidiki, puur Grieks en genieten van een ongedwongen vakantie in een relaxte omgeving bij dorp en strand. Vakantie is inclusief de vlucht, appartement en huurauto:

 

authentiek Chalkidiki

 

 

Thassos een van de groenste Griekse eilanden met een goed vakantie aanbod van rustig gelegen kleinschalige hotels of een appartement. Verken het eiland vanuit Thassos-stad, het gouden strand of Limenaria, het vissersdopje Skala Prinos, Astris of het sfeervolle Potos. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding, kortingen en goede service:

 

vakantie Thassos

 

 

 

Vakantie naar de Olympische Rivièra, Chalkidiki of naar het eiland Thassos. De Olympische Rivièra heeft een mooie ligging aan de kust en aan de voet van het groene gebergte, mooie uitvalsbasis voor een vakantie om te wandelen en te relaxen op het strand, ruim aanbod en geen boekingskosten: vakantie Noord-Griekenland   of kies bij Tui op basis van half pension of all inclusive een goed hotel voor een mooie en complete  vakantie Chalkidiki met korting.

 

 

Culturele vakantie naar Noord-Griekenland eventueel gecombineerd met Bulgarije, zie bijzondere grotten in Griekenland, maak een boottocht rond het schiereiland Athos met de mooie kloosters en ontdek de lekkerste wijnen van deze regio. Of kies voor een van de reizen Pasen in Griekenland of Authentiek Griekenland met Thessaloniki, Delphi, Athene en Olympia. Cultuurvakanties met een kleine groep en een goede Nederlandse gids: cultuurvakantie Noord-Griekenland