Vakantie Sporaden

 

De Sporaden eilanden in Griekenland liggen ten noorden van Athene en ten zuidoosten van het schiereiland de Pilion. De Sporaden zijn groene eilanden met veel dennenbossen en er zijn mooie en goed bereikbare stranden maar ook ruige en imponerende rotskusten met baaien en stranden die alleen per boot bereikbaar zijn. Een volledige vakantie op een van de eilanden Skiathos, Skopelos, Alonissos is goed te doen, elk eiland heeft voldoende te zien en te doen voor een vakantie van een week of 14 dagen. Het is ook mogelijk om te gaan eilandhoppen tussen de Sporaden eilanden of om op vakantie te gaan naar het schiereiland de Pilion en vanaf hier een excursie te maken naar een van de Sporaden eilanden. Skiathos is een mooi eiland voor een vakantie in Griekenland en wordt vooral vanwege de film Mamma Mia een van de meest romantische eilanden genoemd. De accommodaties op het eiland zijn gemiddeld net wat luxer dan op andere eilanden. Skopelos is een mooi eiland voor een vakantie om te wandelen en de ruige kusten in het noordoosten te verkennen maar ook om lekker op het strand te liggen.

Alonissos is een mooi dicht bebost eiland om te wandelen naar bergtoppen, door ravijnen en langs oude kerkjes met schitterende uitzichten op zee. Wandel over de bergtoppen van Kalovoulos, Megalo Chorafi en de Kouvouli of ontdek het Kastanorema ravijn. Er zijn goede en kleinschalige hotels op het eiland voor een ontspannen vakantie of verken Alonissos met een actieve eilandhop vakantie.

 

Vakantie Skiathos

 

 

Ruim aanbod Sunweb, vakantie naar de plaatsen Skiathos-stad, Koukounaries, Agia Paraskevi, Kolios, Achladies, Kanapitsa, Megalo Ammos, Platanias, Troulos en Vassilias. Mooie ligging, goede accommodaties en een prima prijs/kwaliteitverhouding bij Sunweb: 

 

  vakantie Skiathos

 

Vakantie Skopelos

 

 

Centraal gelegen hotel of appartement bij Sunweb, zwembad, goede service: 

 

  vakantie Skopelos

 

 

 

Vakantie Alonissos

 

 

Kleine baaien, prachtige stranden, mooie ligging en niet toeristisch, vakantie met Sunweb naar Patitiri of Marpunta: 

 

  vakantie Alonissos

 

Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners van bekende tot onbekende en van goedkope tot luxe bestemmingen.

Vakantie op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

Skiathos vakantie

Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR partners van bekende tot onbekende en van goedkope tot luxe bestemmingen.

Vakantie op basis van laagste prijsgarantie voor deze reis en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

Skopelos vakantie

Aanbiedingen vergelijken van:

 

hotels Skiathos

 

hotels Skopelos

 

hotels Alonissos

 

 

Ontdek de Sporaden door te eilandhoppen en veel te zien en te beleven tijdens de vakantie, het groene Skiathos met de prachtige stranden, Skopelos met de meeste filmlocaties van de film Mama Mia en het rustige Alonissos. Rustig hotel of appartement, verblijfsduur flexibel, goede transfers bij Eilandhoppen op maat:  

 

  eilandhoppen Sporaden

 

 

8, 15 of 22 dagen eilandhoppen Sporaden, unieke ervaring, varen van eiland naar eiland, inclusief transfers en goede accommodaties  bij Sunweb:   rondreis Sporaden  

 

Ruime keus vakantie Sporaden met Tui met aantrekkelijke aanbiedingen naar alle eilanden of eilandhoppen.

 

 

Het Griekse schiereiland Pilion ligt ten noordwesten van de Sporaden, een aantal filmfragmenten van de succesvolle film Mama Mia zijn opgenomen in Damouchari op de Pilion. De Pilion is een groen en heuvelachtig schiereiland met veel bronnen, sfeervolle dorpen, steile kusten en verlaten stranden.

 

Ruime keus: hotels Pilion