Vakantie Griekenland

 

Griekenland is een veelzijdig en sfeervol land in het zuiden van Europa met veel mogelijkheden voor een rustige of een avontuurlijke vakantie. Ontdek de Griekese gastvrijheid, de rustieke vissershavens, de verrassende bouwstijl van Venetiaans, Byzantijns tot de witte huizen met blauwe daken. Verken een van de Griekse eilanden of zie meerdere eilanden en het kenmerkende karakter van deze eilanden en hun bewoners. Griekenland heeft een mooie en soms ruige natuur met de bergen, de bossen en de rijke flora en fauna. De kusten met drukke stranden maar ook idyllische verscholen strandjes. De combinatie van natuur en cultuur met de vele bezienswaardigheden geven vaak een bijzondere mythische sfeer. Kies voor een mooie vakantie in Griekenland voor zon en strand, eilandhoppen, fietsen, wandelen of cultureel. 

 

 

 

Opmerkelijk goed aanbod in vakantie naar Griekenland. Kies een van de populaire eilanden Kreta, Corfu, Zakynthos, Rhodos, Kos of Santorini. Of een rustiger en onbekendere omgeving met de Peloponnesos, Epirus, Evia, de Atheense Riviera of Chalkidiki.  Hotels of kleinschalige appartementen, van drukke stranden tot relaxen in een bijzondere natuurlijke omgeving. Goede prijs/kwaliteit verhouding bij Sunweb:

 

  vakantie Griekenland

 

 

Ruime keus in vakanties naar Griekenland  Ontdek de bekende maar ook de onbekende plekjes voor een mooie vakantie. TUI biedt dagelijks vluchten aan vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Groningen Het meeste aanbod in vakanties is all inclusive met vaak 5-sterren en direct aan het strand. Er is ook aanbod voor gezinnen met kinderen, appartementen, Sensimar voor rust en romantiek, Robinson voor sportief en aanbiedingen:   all inclusive Griekenland

 

 

Gevarieerde keus in vakanties naar Griekenland. Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR touroperators. Het aanbod van Prijsvrij ligt aan de populairste kusten en eilanden maar er zijn ook vakanties naar onder andere Thassos, Naxos, Mykonos, Paros. Dagelijkse vluchten vanaf vijf locaties in Nederland maar ook vanuit België en Duitsland. Vakantie voor elk budget op basis van laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:  Griekenland vakantie

 

 

Bestemmingen voor het echte Griekenland gevoel:  authentiek Griekenland

 

Een bijzonder ruime keus in vakantiewoningen in Griekenland:  vakantiehuizen Griekenland

 

Verken Griekenland met een goede reisgids, wandel- of fietskaart: reisgidsen Griekenland

 

 

 

Individuele wandelreizen of fietsreizen worden vooral gemaakt door reizigers die met z’n tweeën of méér zijn en zo onafhankelijk mogelijk willen reizen, dus zonder andere reizigers en zonder reisleiding. Geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie.

Single vakanties met reisbegeleiding. Vakantie naar Kefalonia en Itaka, Zakynthos, wandel de indrukwekkende Corfu trail of verken het imposante Vikos gebergte en de Meteora kloosters. 

 

 

Eilandhoppen is de beste manier om de Griekse eilanden te ontdekken, het ene eiland traditioneel met de wit met blauwe huizen, het andere eiland met een typische Grieks-Italiaanse uitstraling en wie weet wat het volgende eiland voor verrassingen brengt.

 

Of kies voor een rondreis op het vasteland met bekende Griekse bezienswaardigheden zoals: Athene, Olympia, Delphi of de Meteora. Hierna eventueel de vakantie verlengen op een van de groene eilanden Kefalonia of Lefkas. Overnachtingen vaak  in kleinschalige accommodaties, transfers en ferrytickets goed geregeld:  eilandhoppen Griekenland

 

 

Uniek aanbod van cultuurreizen in Griekenland, zie de culturele kant van het oude Kreta of van de Cycladen eilanden met Mykonos, Delos enNaxos. De Peloponnesos met Olympia, theater Epidaurus, Aeropoli, culturele vakantie naar Athene met de belangrijkste bezienswaardigheden.

 

Ontdek het onbekende eiland Kythira of verrassend Noord-Griekenland met Epirus en het Griekse Macedonië met Thessaloniki, Athos, de wijngebieden, opgraving van Philippi, Kavala en Alexandroupolis. Cultuurvakanties met kleine groep en goede Nederlandse gids bij SRC:    cultuurvakantie Griekenland

 

 

Kleinschalige vakanties naar Griekenland,  ontdek de rust en de ruimte in het land en de gastvrije Grieken. Gezellige terrasjes, lekker eten, wijntje drinken met uitzicht op de blauwe zee en de horizon. Ontdek bijzondere Griekse bergdorpjes en onbekende strandjes op een van de eilanden bij Eliza was Here:

 

authentiek Griekenland

 

 

Rustige accommodaties op Rhodos, weg van het massatoerisme, inclusief auto, vlucht en een bijzondere accommodatie.

 

Luxe villa’s, kleinschalige appartementen of authentieke en romantische hotels of kies voor een fly drive vakantie bij Ilios reizen: 

 

authentiek Rhodos

 

 

Ruime keus in vakatiehuizen bij Interhome, ruimste aanbod in heel Griekenland:

 

vakantiehuizen Griekenland

 

Aanbiedingen vergelijken van: