Griekenland wandelvakantie

 

Wandelvakanties door heel Griekenland, wandelreizen of wandelrondreizen van 8 tot 20 dagen op het vasteland, de Peloponnesos en diverse Griekse eilanden.

 

Santorini voor een combinatie van wandelen, uitstapjes, strand en relaxen. Wandelen op een oude vulkaan, wandelvakantie vanuit comfortabel hotel.

Rhodos, ver van de toeristische drukte, aan de voet van een beboste heuvelrug ligt Kalavarda. De wandelingen zijn afwisselend qua lengte en hoogte.

Trektocht door een van de mooiste kuststreken van Griekenland, de Mani op de Peloponnesos. Langs torendorpen, Mystras en in het voorjaar hellingen vol met bloemen.

Kreta, zuidkust, kliffen, kloven en baaien wandelen.

Kreta, Sfakia, dwars door Kreta’s wilde westen.

Een echte trektocht over het bergachtige schiereiland Pilion, wandelvakantie langs hotels.

Eilandhoppen naar Andros en Tinos: twee van de mooiste wandeleilanden van de Cycladengroep.

Alle hoogtepunten van Noord Griekenland zijn verenigd in één reis, de Prespameren, de Vikoskloof, de Meteora en natuurlijk de godenberg Olympos, wandelrondreis.

Naxos, groot, groen en vruchtbaar. Amorgos, avontuurlijk en afgelegen, hoge kliffen, traditionele boerendorpjes en oude paden, wandelvakantie.

Combineer de landschappelijk verrassende wandel paradijsjes Andros en Tinos met Santorini, rondreis.

Corfu en Paxos, in een symfonie van groen en blauw.

Combinatie of langere wandelrondreizen mogelijk.

 

wandelreizen Griekenland

 

Ontdek het groene en onbekende gedeelte van Zakynthos, ver weg van het massatoerisme. De smalle wegen, de ezelspaden, de groene heuvels en zelfs het ruige bergachtige landschap. De heldere routebeschrijving is, tussen de aanwijzingen door, aangevuld met allerlei anekdotes en informatie, alsof een gids aan uw zijde meeloopt.

 

individuele wandelreis Zakynthos