Vakantie Hongarije

 

Hongarije is een mooi land voor een vakantie met een gevarieerd landschap en bijzondere gebouwen. Het is bovendien een relatief goedkoop vakantieland en gemakkelijk met de eigen auto of met de trein maar ook met het vliegtuig bereikbaar. Een populaire bestemming voor een vakantie naar Hongarije is een stedentrip naar Boedapest met een ruime keus in hotels maar ook het mooie Balatonmeer is voor veel Nederlandse vakantiegangers een favoriete vakantiebestemming. Balaton heeft een lengte van bijna 80 kilometer en een breedte van 15 kilometer, de gemiddelde diepte van het meer is drie meter. Aan de noordkant van het meer ligt het nationale park: het Balaton – Felvidéki, ook wel Boven Balaton genoemd. Het grote nationale park bestaat uit zes beschermde natuurgebieden, waaronder het Ramsar wetland Kis-Balaton en het Bakony-Balaton Geopark. In Hongarije liggen goede fietsroutes voor een mooie fietsvakantie langs de Donau en door drie landen of ontdek het opmerkelijk cultuurrijke Hongarije.

 

 

Ruime keus in vakantie naar Hongarije, stedentrip naar Boedapest inclusief vliegticket en hotel voor scherpe prijzen of op basis van eigen vervoer. Een vakantie naar het mooi gelegen Balatonmeer of ontdek een ideaal vakantiepark voor kinderen in Noord-Hongarije op korte afstand van de hoofdstad of kies voor varen en fietsen door het mooie land met TUI:

 

vakantie Hongarije

 

Zomervakantie in Hongarije aan een van de mooi gelegen meren, het Balatonmeer of het Velencemeer met vakantieparken voor het hele gezin. Stedentrips naar Boedapest of kies voor een vakantie naar de streek Vas in het westen van Hongarije met het nationale park Orseg grenzend aan Slovenië en Oostenrijk, goedkope vakantie en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

zonvakantie Hongarije

 

 

Cultuurvakantie in Hongarije, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van de burchtwijk Boeda, de stad Pecs, een Europese culturele hoofdstad en de mooie stad Eger. Combineer de steden Wenen en Boedapest; cultuurvakantie aan de Blauwe Donau of boek een bijzondere muziekreis. Goede Nederlandse begeleiding en unieke reizen bij SRC vakantie:

 

cultuurvakantie Hongarije

 

 

 

Fietsvakantie in Hongarije, fietsen langs de Donau, ontdek Wenen en Boedapest en het groene landschap langs de Donau, goede hotels en duidelijke fietsroutes op basis van eigen vervoer, de trein of het vliegtuig. Er is ook een leuke combinatie van een riviercruise met een fietsvakantie. De ideale manier om het landschap langs de Donau te verkennen in Oostenrijk, Slowakije en Hongarije.

 

 

 

Een goede en ruime keus in vakantiehuizen in Hongarije van appartement of rustiek landhuis tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan het Balatonmeer, de bossen of bij de stad. Interhome een van Europa’s grootste aanbieders in vakantiehuizen is aangesloten bij ANVR en SGR. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Hongarije. Kies een vakantiehuis in een van de Hongaarse regio’s: Boedapest, Noord-Hongarije, Puszta, Thermal, Tisza of Zuid-Transdanubia. Vakantiehuizen aan de Balaton, ook wel de Hongaarse Zee genoemd aan de noord- en aan de zuidoever:   vakantiehuizen Hongarije

 

 

Met een reisgids, natuurgids of wandelgids Hongarije beter leren kennen, er is een ruim aanbod:  reisgidsen Hongarije

 

 

 

Aanbiedingen vergelijken van de beste:

 

hotels in Hongarije