Vakantie Ierland

 

Ierland is een fascinerend land om tijdens een vakantie te ontdekken, Een land met een interessante cultuur en een bijzonder mooie natuur met magnifieke landschappen. Ontdek de Keltische cultuur, de meeslepende Ierse muziek en de kleurrijke landschappen. Er zijn goed georganiseerde wandelreizen naar een van de nationale parken of een van de beroemde Ierse wandelroutes. Er is een ruime keus in luxe of eenvoudige hotels en vakantiehuizen. Of kies voor een van de culturele rondreizen met een combinatie van de bezienswaardigheden, een fly drive of met een groep op pad in het Ierland met de gastvrije inwoners.

 

 

 

Ruime keus in vakanties naar Ierland, comfortabel hotel of landelijk gelegen appartement, verken de regio Clare, Cork, Donegal, Kerry, Mayo, Wexford of Wicklow.

 

Prijsvrij biedt vakanties aan van verschillende ANVR touroperators ontdek vooral de onbekende kleinschalige bestemmingen in het land. Vakantie op basis van laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:

 

vakantie Ierland

 

 

Individuele wandelreizen met accommodatie,  bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie. Ontdek de Wicklow Mountains, “de Tuin van Ierland”. De Wicklow Way, een wandelpad met een lengte van 140 km. Het landschap wordt gekenmerkt door steile heuvels met bossen en weiden. Verken de schiereilanden Dingle, Iveragh en Beara. De Dingle Way met spectaculaire uitzichten over de schitterende kustlijn met rotsen en kliffen.

 

 

Cultuurvakantie in Ierland, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Ierland in Dublin, Galway en Belfast met de kliffen van Moher, de Ring of Kerry en de Giant’s Causeway kust. Individuele fly drive met een bezoek aan de hoogtepunten van Ierland met onder andere de nationale parken Connemara en Burren of reizen met een kleine groep.

 

Goede Nederlandse begeleiding en unieke reizen bij SRC vakantie:

 

cultuurvakantie Ierland

 

 

 

Een goede en ruime keus in vakantiehuizen in Ierland aan de kust, bij een nationaal park of in  de stad. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Ierland. Kies een vakantiehuis in een van de bekende of onbekende Ierse regio’s:

 

vakantiehuizen Ierland

 

 

Stedentrip Dublin gebaseerd op basis van vlucht en verblijf in een goed centraal gelegen hotel. Vliegen kan vanaf Amsterdam of Brussel:  stedentrip Dublin

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van de beste:

 

 

Reisgidsen, wandelkaarten of wegenkaarten van Ierland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Ierland