IJsland groepsreizen

 

Geisers borrelen uit de grond, watervallen storten zich in het diepe en vulkanen rommelen, groepsreizen wandelen, natuur, fotografie, vogelreis of midzomernacht.

 

  • Ultima Thule, spectaculaire kennismaking met IJsland, wandelvakantie.
  • Myvatn vogelreis, ontdek bijzondere vogels in het vulkaanslandschap.
  • Fotografiecursus, de kleurenpracht van Landmannalaugar en Skaftafell.
  • De mooiste wandelgebieden van zuidwest IJsland, wandelvakantie vanuit kampeerplaatsen.
  • Rondreis naar de oorsprong van de aarde, rondreis langs pensions, groepsreis.
  • Het Noordelijk Gevoel, op zoek naar stilte van noordoost IJsland, wandelvakantie vanuit groepsaccommodaties, hutten en een boerderij, groepsreis.

  groepsreizen IJsland

 


Rondreis van 8 dagen langs de zuidkust van IJsland met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers.

 

Speciale fotoreis van 10 dagen in de zomer met midzomernachten door de spectaculaire landschappen aan de zuidkust van IJsland.

 

Rondreis IJsland 8 dagen in de winter, de zuidkust van IJsland is een prachtig gebied voor een reis in de winter. Afwisselende landschappen, vaak in een sprookjesachtig witte omgeving van sneeuw en ijs gecombineerd.

 

Een unieke poolreis per expeditieschip naar het noordelijk Arctisch gebied, één van de koudste gebieden op aarde met walvissen, walrussen, robben, zeehonden en vele vogelsoorten, rondreizen Groenland en IJsland.

 

avontuurlijke groepsreizen met een kleine groep:  rondreizen IJsland

 


Busreizen zijn een mooie en eco vriendelijke manier om een land te verkennen. Er is onderweg veel te zien en op belangrijke plaatsen stopt de bus om bijvoorbeeld Geysir, Gullfoss, de nationale parken Thingvellir en Skaftafell en het Jökulsárlón ijsbergenmeer te bewonderen. De busreizen met luxe touringcar hebben gegarandeerde vertrekdata en meestal Nederlandse reisbegeleiding. Keuze uit 8 dagen klassiek IJsland, 6 dagen vulkanen en gletsjers, 8 dagen Noord-IJsland of Zuid-IJsland, 14 dagen noord en zuid of speciaal in de herfst en winter de IJsland Noorderlicht vakantie.
 

busrondreizen IJsland