Vakantie Campanië

Campanië is de bekendste regio voor een vakantie in het zuiden van Italië met de historische stad Napels, de beroemde vulkaan Vesuvius en  de opgravingen van de Romeinse steden Herculaneum en Pompeï. De meest populaire kust voor een vakantie in deze regio is de mooi gelegen Amalfikust aan de Golf van Salerno met onder andere de plaatsen Amalfi, Ravello, Positano en Minori. De Campanische Archipel met mooie stranden ligt aan de Golf van Napels met de eilanden Ischia, Capri, Procida, Nisida en Vivara. De regio Campanië is een afwisselende bestemming voor een vakantie met een aantrekkelijke combinatie van natuur en cultuur. Kies voor een culturele vakantie met de bekendste bezienswaardigheden van de regio of boek een complete vliegvakantie of autovakantie. Er is een ruime keus in hotels, resorts of appartementen bij een stad of aan de kust voor een weekend weg of een langer verblijf.

 

 

Culturele vakantie in de regio Campanië,

een individuele reis fly en drive met historsch Napels, de beroemde stad Pompeï, de Amalfikust en de regio Apulië of een bijzonder complete groepsreis naar Zuid-Italië met gids en verblijf in kleinschalige hotels bij SRC:

 

culturele vakantie Campanië

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Zuid-Italië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van de regio. Ruim aanbod:    reisgidsen Zuid-Italië

 

 

 aanbiedingen vergelijken van:

 

 

 

Zonnige vakantie in een sfeervol 4- of 5-sterren hotel in onder andere Minori aan de Amalfikust in Campanië of in Sorrento op het schiereiland of in de omgeving van Napels.

Complete vliegvakantie en strandvakantie op basis van laagste prijsgarantie en geen kosten bij boeking bij Prijsvrij:  vakantie Campanië

 

of kies bij TUI een autovakantie Campanië

 

 

Fietsvakantie tussen Rome en Napels vanuit het mooi gelegen stadje Fiuggi, fietsen in de natuur met een dagtocht naar Rome en een dagtocht met de trein naar Napels en de Vesuvius. Een perfecte combi van stad, natuur en dorpjes, overnachten in sfeervol hotel:

 

fietsfun Rome en Napels

 

 

Mooi en uniek gelegen agriturismo in de regio Campanië, vakantiehuis of villa op een bijzondere locatie bij in een van de dorpen in de groene bergen. Goede uitvalsbasis om de regio Campanië te ontdekken, gastvrij, goede persoonlijke service en een scherpe prijs.

 

 

Boek goedkope vliegtickets naar Napels

 

Aanbod vergelijken van autoverhuurders, laagste prijsgarantie, gratis annuleren en verschillende ophaallocaties:

 

auto huren Italië