Vakantie Ligurië

 

Ligurië is een mooie kustregio voor een vakantie aan de Italiaanse Rivièra met veel toeristische plaatsen. Ligurië is over het algemeen ook een wat duurderd gebied dan de regio’s in het zuiden van het land. De populairste kustplaatsen voor een vakantie aan de Bloemenrivièra zijn Ventimiglia en San Remo, verderop aan de Italiaanse Rivièra liggen onder andere Camoglo, Portofino, Portovenere en Rapallo. De havenstad Genua ligt tussen deze kustplaatsen in, een levendige stad met werelderfgoed en de vijf dorpen van de Cinque Terre aan deze kust zijn eveneens werelderfgoed. Ligurië is de kleurrijkste regio van het land met de vele vaak fel gekleurde huizen aan de kust maar ook met het contrast van de witte zeilboten op de blauwe zee en het groene bergachtige landschap van de Ligurische Apennijnen. De meeste vakanties worden aangeboden aan de kust maar ook de bergen van de regio zijn het ontdekken waard. Er is vanuit Nederland weinig keus in georganiseerde reizen naar Ligurië, aan de kust en in bergen is wel een ruime keus in agriturismo, hotels van eenvoudig tot luxe en pensions om zelf een vakantie samen te stellen in een van de kleurrijkste regio’s van het land.

 

 

Mooi en uniek gelegen agriturismo in de regio Ligurië, vakantiehuis of villa op een bijzondere locatie op een heuvel of aan de kust in bijvoorbeeld La Spezia, Imperia, Moneglia, Loana, Montemarcello en Andora. Ruime keus met een traditionele sfeer, goede uitvalsbasis om de regio te ontdekken, gastvrij agriturismo, persoonlijke service en een scherpe prijs.

 

 

 

Vakantie aan de Italiaanse Rivièra, ruime keus in vakantie aan een van de bekende of minder bekende kustplaatsen van Alassio, Cogoleto, Rapallo tot aan San Remo en Savona.

Hotels, appartementen of een camping op basis van eigen vervoer, ruime keus en scherpe prijzen bij de reisorganisatie TUI:

 

autovakantie Ligurië

 

Vakantie in Diani Marina, eersteklas hotel of appartement op basis van eigen vervoer. Vakantie op basis van laagste prijsgarantie en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

vakantie Ligurië

 

 

 

 

Aanbod vergelijken van autoverhuurders, laagste prijsgarantie, gratis annuleren en verschillende ophaallocaties:

 

auto huren Italië

 

 

 

 

Aanbiedingen vergelijken van:

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Ligurië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van de regio. Ruim aanbod:    reisgidsen Ligurië