Italië vakantiehuizen

 

De aangeboden vakantiehuizen liggen vaak vrijstaand of rustig gelegen, in de bossen of een landelijke omgeving. De huurprijs van de huizen heeft een laagste prijs garantie. Vindt u hetzelfde huis in dezelfde periode tegen een lagere prijs dan krijgt u het prijsverschil terug. Alle aangeboden vakantiewoningen hebben een ANVR en SGR prijsgarantie, mocht de vakantie niet kunnen doorgaan omdat het huis niet beschikbaar is, dan krijgt u gegarandeerd uw geld terug. Bekijk het ruime aanbod van vakantiehuizen en kies voor de zekerheid van een betrouwbare verhuurder.

 

 

 


Toscane kust 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Toscane kust

 


Toscane binnenland

 

 

 

 

 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Toscane binnenland

 

 


Umbrië

 

 

 

 

 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Umbrië

 


Merengebied Italië

 

 

 

 

 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Merengebied Italië

 


Voor het echte Italië gevoel is er niets heerlijkers dan één of meer weken een eigen plekje te kiezen. Genieten van rust, het uitzicht, van uitstapjes maken, boodschappen doen op de lokale markten of uit eten trattoriain de buurt.

 

De appartementen of vakantiehuizen hebben vaak een mooie ligging en een zwembad is vrijwel altijd aanwezig. Wat uw voorkeur ook is: zoveel mogelijk rust of juist een locatie die niet te afgelegen ligt of waar families met kinderen zich thuis voelen, ons aanbod biedt alle mogelijkheden : 

 

vakantiehuizen Italië

 

 


 

Een goede en ruime keus van ruim 3000 vakantiewoningen in Italië van appartement of rustiek landhuis tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan de kust, in de bossen, bij een nationaal park of vlak bij de stad. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Italië.

 

 

 

 

 

 

Kies een vakantiehuis in een van de Italiaanse regio’s: Abruzzen Molise, Amalfi kust, Aosta Vallei, Apulië, Arezzo, Bozen-Zuid-Tirol, Calabrië, Campanië, Chianti, Comomeer, Cortona-Trasimeno, Dolomieten, Elba, Emilia Romagna, Etruskische kust, Firenze stad en omgeving, Friuli-Venetie Giulia, Gardameer, Ischia Capri Procida, Lago Maggiore, Lazio – Rome, Le Marche, Ligurië, Lombardije, Lucca Pisa, Lunigiana, Maremma Volterra, Meer van Ledro-Trentino, Meer van Lugano, Meer van Orta-Piëmont, Napels & Sorrentijns Schiereiland, Piëmont, Piemonte-Langhe & Monferrato, Puglia, Sicilië, Siena, Toscane, Trentino-Zuid-Tirol, Umbrië, Venetie of Versilia.

 

vakantiehuizen Italie

 

 


Marche Italië

 

 

 

 

 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Marche

 


Sicilië

 

 

 

 

 

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Sicilië

 

 


  Italië