Vakantie Jordanië

 

Jordanië is een veelzijdig land voor een vakantie van woestijn naar zee, groene kloven, unieke rotspartijen, ontdek het land tijdens een rondreis, wandelreis of avontuurlijk met de kinderen.

 

Rondreizen Jordanië

 

Bezoek Madaba, de opgravingen van Jerash, de unieke rotsstad Petra, zie de Wadi Rum en het natuurpark Dana, slenter op je gemak over de markt, bezoek een theehuis en de laatste twee dagen van de rondreis genieten op het Akaba strand. Groepsreizen Jordanië, bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Bezoek de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten met Tui:  rondreizen Jordanië

 

 

 

Jordanië cultureel

 

Ontdek Jordanië met een bijzondere groepsreis of met een individuele reis met chauffeur. Ontdek het veelzijdige landschap van Jordanië met de groene kloven van de Wadi Araba, stranden en koraalriffen in Akaba. Rode zandduinen in de Wadi Rum, zie de nomaden en de schitterende sterrenhemel. Mount Nebo, Madaba en Shobak, Petra, Amman en Jerash, met cultuurreizen SRC.

 

culturele vakantie Jordanië