Vakantie Kroatië

 

 

Kroatië is een mooi land voor een vakantie met een prachtige kustlijn aan de Adriatische Zee, een mediterraan klimaat, veel eilanden en een avontuurlijk groen binnenland met bossen, meren, watervallen en historische bezienswaardigheden. Een land dat qua schoonheid, klimaat en gastvrijheid in geen enkel opzicht minder te bieden heeft dan de meer bekende vakantielanden. Kroatië is dan ook een goede vakantie bestemming die door toeristen langzaam maar zeker steeds meer wordt ontdekt en gewaardeerd. De keuze in vakanties is inmiddels vrij groot voor een vakantie in het voorjaar, de zomer of het najaar.

 

 

 

Ruime vakantie keuze binnen heel Kroatië naar de schitterende Kvarner Baai en Istrië of Dalmatië, keuze uit een leuk appartement of hotel met naar wens all inclusive. Goed aanbod, complete vakanties aan strand, van jongerenvakantie tot natuurvakantie.

 

 ontdek Kroatië

 

Veel keus in vakanties naar Kroatië, comfortabel hotel met halfpension of all inclusive of landelijk gelegen appartement, complete vakantie of alleen hotel.  Ontdek de bestemmingen. Vakantie laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:

 

ruim aanbod

 

Vakantie Kroatië, ontdek de Dubrovnik-Neretva regio of verken de groene regio Istrië of de mooie  Kvarnerbaai. Complete zomer vakanties naar populaire kustplaatsen of rustige bestemmingen tegen een scherpe prijs en met een prima service:

 

beste vakantietips Kroatië

 

 

Wandelvakantie individueel of groep. Op de smalle strook land van de Kroatische kust komen bergen en zee bij elkaar, wandelen door de dichte bossen. Ontdek een uniek stukje Kroatië met de meest rustigte plekjes, overnachten in sfeervolle hotelletjes en pensions: 

 

wandelvakantie Kroatië

 

 

Vakantiehuizen in Kroatië van appartement of rustiek landhuis tot villa met zwembad voor twee personen of complete gezinnen aan de kust, in de bossen of vlak bij de stad. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens je verblijf.

 

Kies een vakantiehuis in een van de Kroatische regio’s: Istrië, Kvarner Baai, Kvarner Eilanden, Midden-Dalmatië, Noord-Dalmatië of Zuid-Dalmatië:  

 

vakantiehuizen Kroatië

 

 

 

 aanbiedingen vergelijken van

 

Hotels in Kroatië

Compleet ingerichte bungalowtenten en luxe stacaravans op topcampings.

Op alle campings meestal Nederlandstalige medewerkers die altijd voor u klaarstaan. Winnaar Zoover Award: “Beste Aanbieder Campingvakanties”

 

luxe kampeervakantie

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen of een wandelkaart van Kroatië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:  reisgidsen Kroatië 

 

Busreizen Kroatië, zie de hoogtepunten van het land, de Kvarnerbaai of een complete busreis langs de Adriatische kust.

 

Autovakantie met prima bungalow of stacaravan of tent op een van de mooie campings in Kroatië.

 

busreizen en autovakantie

 

 

 
  • Wandelvakantie: ontdek Istrië, een sfeervol landschap waar de tijd stil lijkt te staan. Wandelen en eilandhoppen op de Dalmatische eilanden, ontdek de prachtige baaien en de wandelpaden in de ongerepte natuur.
  • Fietsen en eilandhoppen in de Kvarner Baai, fiets- en vaarvakantie.
  • Fietsvakantie vanaf de kustplaats Porec door het groene rustige binnenland naar Rovinj aan de westkust.
  • Vakantie met kinderen in Kroatië is leuk en avontuurlijk. Een combinatie van activiteiten en ontspanning waarbij rekening wordt gehouden met verschillende leeftijden. Travelkids, eilandhoppen, per comfortabel jacht langs de eilanden van Zuid-West Kroatië. Zonnen aan dek, zwemmen, fietsen, wandelen of raften. Bezoek havenstadjes, piratenforten, de Cetina Canyon en het Nationaal Park Mljet.
  • Groepsreizen: wandelen, fietsen of eilandhoppen Kroatië.