Vakantie Letland

 

Letland is een van de Baltische staten en ligt in Noord-Europa, het land  grenst in het noorden aan Estland en in het zuiden aan Litouwen. Een vakantie naar Letland kan met deze landen worden gecombineerd. Letland is een groen land met veel rivieren en meren en ligt aan de Golf van Riga, de totale kustlijn heeft een lengte van bijna 500 kilometer. De Baltische staten worden ook wel de Oostzeelanden genoemd vanwege de ligging aan de Oostzee. Het land is een onbekende en rustige toeristische bestemming. De hoofdstad Riga heeft een bezienswaardige historische binnenstad en is een van de Hanzesteden. Ontdek het land en de gastvrije inwoners tijdens een vakantie met een culturele rondreis of op eigen gelegenheid met een goede reisgids en een ruime keus in hotels.

 

Culturele rondreizen Letland:

 

  • Ontdek de Baltische Staten met een bezoek aan onder andere Vilnius, Tallinn en Riga en zie in Rusland de hermitage van Sint Petersburg.
  • De historische Hanzeroute met een bezoek aan 10 hanzesteden.
  • Reis van de Oostzee naar de Zwarte Zee met een bezoek aan zeven Oost-Europese landen:

 

culturele vakantie Letland

 

 

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Letland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Letland

 

Oostzee cruise vanuit Amsterdam met een bezoek aan Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen, Rusland en Zweden:

 

Oostzee cruise

 

aanbiedingen vergelijken van: