Vakantie Moldavië

 

Moldavië is een gastvrij land voor een vakantie, een bezoek aan het land kan eventueel gecombineerd worden met een vakantie naar de omliggende landen Oekraïne of Roemenië. Moldavië is een groen land met veel bossen en natuurgebieden. De landbouw en wijnbouw vormen een belangrijke bron van inkomsten. Rondom de bezienswaardige hoofdstad Chisinau liggen veel wijngaarden en er zijn goede witte en rode Moldavische wijnen. In oktober zijn er in het hele land wijnfeesten en elke tweede zondag van oktober is het Nationale Wijndag in Moldavië. Het land is vrij onbekend voor een vakantie maar zeker interessant om te ontdekken met een gastvrije bevolking, lage prijzen, uitgestrekte landschappen en een boeiende cultuur.

 

 

Culturele vakantie Moldavië van de Oostzee tot de Zwarte Zee rondreis met Estland, Letland en Litouwen, Wit-Rusland, Oekraïne, Roemenië en Moldavië. Bezoek Tallinn, Riga en Vilnius en het Trakai kasteel, het dwergstaatje Transnistrië, de plaatsen Lviv, Odessa en Tsjernivtsi in Oekraïne, in Moldavië de hoofdstad Chisinau, in Wit-Rusland de steden Minsk en Brest, het Karpatengebergte en de Boekovina kloosters in Roemenië.

Bijzondere culturele vakantie met groep en Nederlandse reisleider bij SRC reizen: 

 

vakantie Moldavië

 

 

Verken Moldavië en Oost-Europa met een handige reisgids, natuurgids of een duidelijke wegenkaart. Voor de hoofdstad Chisinau is er wegenkaart met een stadsplattegrond.

 

reisgidsen Moldavië

 

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van: