Vakantie Montenegro

 

Vakantie Montenegro

Montenegro is een mooie Zuidoost Europese vakantiebestemming grenzend aan Kroatië en tegenover Italië. Het land heeft een prettige combinatie van een zonnig mediterraan klimaat met aangename temperaturen en lange stranden aan de schitterende Baai van Kotor. Voeg hier aan toe het inspirerende van de Balkan met bossen en cultuur van oude stadscentra tot opvallende kerken en het gevoel voor traditie met lokale feestdagen en de traditionele gastvrijheid. De hele Balkanregio krijgt sinds kort meer belangstelling als een sfeervolle, veilige en bovendien een bijzonder budgetvriendelijke vakantiebestemming. Er is een ruime keus in complete vakanties met vlucht en verblijf in een goed hotel via een van de bekende touroperators, of kies voor een culturele rondreis of een wandelvakantie. De vakanties naar Montenegro zijn over het algemeen goed betaalbaar en maaltijden, drankjes, excursies en entreeprijzen van bezienswaardigheden zijn meestal opmerkelijk goedkoop.

 

 

 

Kies voor een vakantie inclusief vlucht en verblijf of kies voor een mooie culturele rondreis door het land. Het is ook mogelijk om een combireis te maken met andere landen of een familie vriendelijke cruise langs onder andere de landen Griekenland, Italië, Montenegro en Kroatië. Goed verzorgde vakanties, goede prijs/kwaliteit bij TUI:

 

  ontdek Montenegro

 

Nieuwe bestemmingen voor de zomervakantie 2021 in Montenegro, vakantie in Herceg Novi met verlaagde kinderprijzen of een all inclusive vakantie in het nabij gelegen Bijela of ontdek de Tivat Riviera met prachtig uitzicht over de Baai. Complete vakanties naar populaire kustplaatsen of rustige bestemmingen, scherpe prijs en met een prima service bij Sunweb:  

 

vakantietips Montenegro

 

Bijzondere culturele vakantie met een rondreis en bezienswaardigheden in de acht Balkan landen Servië, Kosovo, Noord-Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië,  Bosnië-Herzegovina en Slovenië. Een fascinerende reis met een rijk cultureel verleden, bewonder de architectuur en de landschappen waar heden en verleden elkaar ontmoeten met een kleine groep en prima Nederlandse begeleiding bij SRC reizen:  cultuurvakantie Montenegro

 

 

De uitstekende reisgidsen, wandelgids of wandelkaarten van Montenegro zijn een goede basis voor het verkennen van het land en voor wandeltochten door de verschillende gebieden. Gedetailleerd voor een goede verkenning van het land:      reisgidsen Montenegro

 

 

aanbiedingen vergelijken van: