Vakantie Montenegro

 

Vakantie Montenegro

Montenegro is een mooie Zuidoost Europese vakantiebestemming grenzend aan Kroatië en tegenover Italië. Het land heeft een prettige combinatie van een zonnig mediterraan klimaat met aangename temperaturen en lange stranden aan de schitterende Baai van Kotor. Voeg hier aan toe het inspirerende van de Balkan met bossen en cultuur van oude stadscentra tot opvallende kerken en het gevoel voor traditie met lokale feestdagen en de traditionele gastvrijheid. De hele Balkanregio krijgt sinds kort meer belangstelling als een sfeervolle, veilige en bovendien een bijzonder budgetvriendelijke vakantiebestemming. Er is een ruime keus in complete vakanties met vlucht en verblijf in een goed hotel via een van de bekende touroperators, of kies voor een culturele rondreis of een wandelvakantie. De vakanties naar Montenegro zijn over het algemeen goed betaalbaar en maaltijden, drankjes, excursies en entreeprijzen van bezienswaardigheden zijn meestal opmerkelijk goedkoop.

 

 

 

Kies voor een vakantie inclusief vlucht en verblijf of kies voor een mooie culturele rondreis door het land. Het is ook mogelijk om een combireis te maken met andere landen of een familie vriendelijke cruise langs onder andere de landen Griekenland, Italië, Montenegro en Kroatië.

Goed verzorgde vakanties en goede prijs/kwaliteit verhouding:

 

  ontdek Montenegro

 

Nieuwe bestemmingen voor de zomervakantie 2017 in Montenegro, vakantie in Herceg Novi met verlaagde kinderprijzen of een all inclusive vakantie in het nabij gelegen Bijela of ontdek de Tivat Riviera met prachtig uitzicht over de Baai. Complete vakanties naar populaire kustplaatsen of rustige bestemmingen, scherpe prijs en met een prima service:  

 

vakantietips Montenegro

 

Een wandelvakantie individueel of met een kleine groep in Montenegro is een mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Zie de Baai van Kotor, het Nationale Park Lovcen en het historische Cetinje, de oude hoofdstad van Montenegro. Overnachten in mooi gelegen hotels en de wandelvakantie is te verlengen met Kroatië: 

 

wandelreizen Montenegro

 

Een actieve wandelreis door de ongerepte natuur wandelen over de hoogste toppen van de Durmitor, Lovcen, Tarakloof,  kajakken op het Skadarmeer,  kloosters en kerken, Budva en het eilandje Sveti Stefan. Natuur- en cultuurvakantie, maximaal 15 deelnemers. Overnachten in een kleinschalig en sfeervol gelegen familiehotel of berghut: 

 

groepsreis Montenegro

 

 

De uitstekende reisgidsen, wandelgids of wandelkaarten van Montenegro zijn een goede basis voor het verkennen van het land en voor wandeltochten door de verschillende gebieden. Gedetailleerd voor een goede verkenning van het land:      reisgidsen Montenegro

 

 

aanbiedingen vergelijken van

 

Hotels in Montenegro

 

Fantastische vlieg-busrondreis met de hoogtepunten van de Zuid-Adriatische kust de landen Kroatië, Montenegro en Bosnië, mooie steden, cultuur en een prachtige natuur, Nederlandse reisleiding en gegarandeerd vertrek: hoogtepunten Adriatische kust