Nederland vakantie

 

Nederland is een mooi land voor een korte of een langere vakantie, er is veel te zien of te doen. Iedere Nederlandse provincie heeft haar eigen attracties, prachtige steden en evenementen. Ontdek hoe veelzijdig Nederland is. Kies voor een stedentrip of ga wandelen op de Veluwe, lekker uitwaaien aan het strand of naar een pretpark. Een familievakantie met het gezin, een romantisch wellness weekend met z’n twee, kamperen of actief in de natuur. In Nederland kan het allemaal.

 

Singlereizen of individuele wandelreizen of fietsreizen, de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie zijn goed geregeld. Verken de Brabantse en de Belgische Kempen, fietsen in de grensstreek met veel bossen en uitgestrekte heidevelden. Deze reis is een arrangement zonder zorgen: Aktiva Tours zit om de hoek, waar u uw auto op eigen terrein kunt parkeren. De hotels zijn comfortabel en kwalitatief goed, met een goed restaurant. De Acht Zaligheden tussen Eindhoven en Antwerpen zijn een reeks dorpjes in de landstreek de Kempen. Het netwerk van fietsknooppunten leidt u dagelijks van het begin- naar  het eindpunt met bijna onuitputtelijke routevariaties: wandelreizen of fietsreizen Nederland

 


 


Vakantie met kinderen, de gemoedelijke sfeer van twee indrukwekkende Waddeneilanden en het Friese vasteland. Op dit vasteland voert de route onder andere  over de Slachtedyk, een cultuurhistorische zeedijk uit de Middeleeuwen. Het verste eiland vanaf de kust gezien, is Vlieland en is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het tweede eiland in deze route is Terschelling, met  het indrukwekkende natuurgebied de Boschplaat.

 

fietsen en kamperen in Friesland

  

 


Wandelvakantie in Nederland, goed georganiseerde wandeltochten en de overnachtingplaatsen zijn over het algemeen stijlvol, comfortabel en rustig gelegen. Twente, Het vriendelijke heuvelland van noordoost Twente, de meanders van de Dinkel, wandelvakantie langs hotels. Wandelen door het glooiende land van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek.

Fietsvakantie langs hotels in het rustieke Rijnland van Nederland en Duitsland, fietsen door Zuid-Limburg en de voerstreek in België of verken de groene Betuwe en de mooie rivier de Linge met kinderen.

Vakantie met kinderen in de groene Betuwe met de vele fruitboomgaarden en rivier de Linge of verken de Achterhoek met een ezeltocht langs bungalowtenten. Themareizen fotoworkshop op Schiermonnikoog met natuur- en landschapfotografie of vogelreis naar het vogelrijke eiland Texel:    natuurreizen Nederland

 

 

Vakantiehuizen Nederland

 

Nederland heeft veel te bieden voor een vakantie in het groen of aan zee, er is een ruime keuze in vakantiehuizen: comfortabele bungalows, chalets, appartement of kampeerplaats op een vakantiepark. Bekijk het voordelige aanbod en ervaar het vakantiegevoel. 

Een ruime keus van ruim 700 mooi gelegen vakantiehuizen in Nederland van een appartement voor twee personen met zwembad  tot een luxe villa met zwembad voor acht personen, er is een ruime keus. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Nederland.

 

vakantiehuizen Nederland

  

 

Er zijn verschillende soorten groene campings in Nederland, vaak wordt er dan gedacht aan primitief kamperen maar dat hoeft niet, ook kwalitatief kamperen kan groen of duurzaam zijn. De Green Key is een keurmerk voor duurzaam ondernemen, een belangrijke basis voor ecotoerisme. In Nederland hebben dertien campings, aangesloten bij Ardoer een Green Key keurmerk gekregen.  Alle Ardoer campings staan garant voor zekerheid, gastvrijheid, kwaliteit, een bijzondere locatie, nette kampeerplaatsen en een verrassend aanbod aan huuraccommodaties :

 

 


Met een reisgids, natuurgids, wandelkaart of fietskaart Nederland beter leren kennen, er is een ruim aanbod:   

   reisgidsen Nederland