Vakantie Noord-Macedonië

 

Noord-Macedonië heeft een mooie ligging voor een vakantie centraal op de Balkan. Een vliegvakantie naar Noord-Macedonië is kiezen voor een complete vakantie naar een relatief onbekend land maar wel een land dat langzaam maar zeker weer in de belangstelling begint te komen. Het land Noord-Macedonië heeft veel te bieden met een bijzondere natuur en schitterende landschappen, een rustieke sfeer met een gastvrije bevolking en aangename prijzen. Ontdek de hoofdstad Ohrid en de nationale parken in de omgeving. Boek voor een vakantie een hotel van eenvoudig tot luxe of een vliegvakantie inclusief vlucht en hotel of verken het land met een van de veelzijdige culturele rondreizen.

 

 

Zonvakanties zijn er al vanaf 245 euro per persoon en uit eten gaan kan in Noord-Macedonië nog gemakkelijk voor 10 euro per persoon. Veel bezienswaardigheden en nationale parken zijn gratis of tegen een opmerkelijk laag tarief te bezichtigen. Een vakantie aan het Meer van Ohrid bij het nationale park Galicica kan zowel luxe als eenvoudig. Van een hotel met veel faciliteiten zoals gratis wifi, dicht bij het strand, zwembad, sauna tot een rustig en mooi gelegen appartement met veel service bij TUI:

 

vakantie Noord-Macedonië

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen en natuurgidsen: 

 

   reisgidsen Noord-Macedonië

 

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

 

 

Bijzondere culturele vakantie met een rondreis en bezienswaardigheden in de acht Balkan landen Servië, Kosovo, Noord-Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Slovenië. Een fascinerende reis met een rijk cultureel verleden, bewonder de architectuur en de landschappen waar heden en verleden elkaar ontmoeten met een kleine groep en prima Nederlandse begeleiding bij SRC reizen of verken het noorden en het zuiden van het land en de Macedonische provincie in Griekenland en een deel van Bulgarije:

 

  cultuurvakantie Noord-Macedonië