Vakantie Noorwegen

 

Vakantie in Noorwegen is genieten van de mooie en ruige natuur, het milde klimaat, de meren, de fjorden en de watervallen, de bossen, het heldere zeewater, de middernachtzon en het noorderlicht. Ontdek Noorwegen tijdens een vakantie in de zomer of in de winter. Kies een hotel, berghut of vakantiewoning in een stad of landelijk gelegen. Noorwegen is een schitterend land om tijdens een rondreis te bezichtigen, er zijn veel verschillende rondreizen langs de fjorden of met een cruise vanuit Nederland. Culturele rondreizen zijn gecombineerde reizen met veel natuur en cultuur, ontdek Noors Lapland, de traditionele leefomgeving van de Samen, het noorderlicht, bijzondere treinreizen in adembenemende landschappen en de Siberische husky als sledehond.

 

 

 

Complete vakantie naar bijzondere locaties in Noorwegen in de zomer of in de winter, vakantie met kinderen of vakantie alleen voor volwassenen met verblijf in een hotel, bungalow of appartement.

 

Er zijn ook rondreizen langs de fjorden of een cruise vanuit Rotterdam bij TUI:

 

vakantie Noorwegen

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, klimgidsen en natuurgidsen:     reisgidsen Noorwegen

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

 

 

Vakantie naar Noorwegen in onder andere de regio’s Oslo, Buskerud, Hedmark, Hordaland en Oppland met een comfortabel hotel of landelijk gelegen appartement, vakantie inclusief de vliegreis of alleen hotel of appartement.

Ontdek de mooiste bestemmingen in Noorwegen. Vakantie met laagste prijsgarantie en geen boekingskosten bij Prijsvrij:

 

Noorwegen vakantie

 

 

 

Een ruime keus van ruim 600 vakantiehuizen in Noorwegen van een appartement voor twee personen, een houten chalet bij de fjorden of in de bergen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen, er is een ruime keus. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Noorwegen. Kies een vakantiehuis in een van de Noorse regio’s: Hallingdal Hemsedal, Midden Noorwegen, More Romsdal, Noordelijke Fjordnorwegen, Noord-Noorwegen, Oost Noorwegen, Oslo Oslofjorden, Rogaland, Sørlandet, Telemark Indre Agder of Zuid-Noorwegen:

 

vakantiehuizen Noorwegen

 

 

Groene cultuurvakantie naar Noorwegen met de steden Oslo en Bergen, werelderfgoed fjorden met de beroemde trollenroute, watervallen, kerken, kunst, treinreis en cruise.

 

Ontdek winters Lapland met de IJszeekathedraal in Tromsdalen, het noorderlicht, de cultuur van de Samen en maak een slederit in het bijzonder spectaculaire landschap.

 

Rondreis boven de Poolcirkel met Fins Lapland, Noorwegen en het noorden van Zweden.

 

Kleine groep en uitstekende Nederlandse begeleiding met SRC:

 

cultuurvakantie Noorwegen