Noorwegen vakantie

 

Vakantie in Noorwegen is genieten van de mooie en ruige natuur, het milde klimaat, de meren, de watervallen, de bossen, het heldere zeewater, de middernachtzon en het noorderlicht. Ontdek Noorwegen met een mooie en goed georganiseerde autovakantie, wandelvakantie of rondreis, vanuit een hotel, berghut of vakantiewoning.

 

Zomervakantie, wintervakantie of bijzondere rondreizen:

 

  vakantie Noorwegen

 

 

Wandelvakantie of wandelrondreizen Noorwegen, goed georganiseerde wandeltochten, de overnachtingplaatsen zijn over het algemeen comfortabel en rustig gelegen. Het Espedal is een vallei en ligt in het verlengde van het Vestre Gausdal. Wandelvakantie door het rijk van Peer Gynt (toneelstuk van Ibsen) langs comfortabele berghutten. Het Hardangervidda is een groot natuurgebied in Noorwegen. Wandelvakantie in schitterende natuur van fjeld naar fjord, Hardangervidda – Skarvheimen langs hotels en berghutten. Jotunheimen, het hooggebergte van Noorwegen en deel van het Scandinavisch Hoogland, is een Nationaal Park en ligt in Oppland. De hoogste bergen van Noorwegen liggen hier. De naam zou komen uit de Noorse mythologie, een Jotun was een troll of een reus.

 

Autovakantie, rondreis door het zuidelijke deel van Noorwegen. Start in Hovringen, aan de rand van Rondane, verblijf enkele dagen in een hotel aan de oever van de imposante Sognefjord en naar keus kanoën, fietsen, wandelen en eventeeeul elanden zien. 

 

Groepsreizen, wandelen in de zomer, langlaufen in de winter of fotografiereis.

 

Vakantie Noorwegen met kinderen, wandelen, kanoën en fietsen, gezinsvakantie langs bergpensions en zomerhuisjes. Afwisselende reis, met activiteiten voor iedereen, is een mooie kennismaking met de fjorden, de fjell en de trollen. 

 

 natuurvakantie Noorwegen

 

 

Een ruime keus van ruim 600 vakantiehuizen in Noorwegen van een appartement voor twee personen, een houten chalet bij de fjorden of in de bergen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen, er is een ruime keus. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Noorwegen. Kies een vakantiehuis in een van de Noorse regio’s: Hallingdal Hemsedal, Midden Noorwegen, More Romsdal, Noordelijke Fjordnorwegen, Noord-Noorwegen, Oost Noorwegen, Oslo Oslofjorden, Rogaland, Sørlandet, Telemark Indre Agder of Zuid-Noorwegen.

 

vakantiehuizen Noorwegen

 

 


Reisgidsen, wandelgidsen of een wandelkaart van Noorwegen zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Noorwegen