Vakantie Madeira

 

Madeira is een Portugees eiland in de Atlantische Oceaan en ligt circa 950 kilometer ten zuidwesten van Lissabon, het vasteland van Portugal. Het vulkanische eiland heeft grotendeels een subtropisch klimaat en is zowel in de zomer als in de winter aantrekkelijk voor een vakantie met een aangename temperatuur, exotische bloemen, bossen, bergen en watervallen. Er zijn veel wandeltochten te maken over de levada’s (watergangen) en langs mooie watervallen, groene heuvels en bijzonder bloeiende planten. Er is een ruime keus in vakanties naar Madeira van de levendigde stad Funchal tot rustig gelegen plekjes bij een dorpje en van een accommodatie dicht bij de kust tot een authentiek verlijf in het binnenland met schitterende uitzichten.

 

 

Ontdek Madeira met het gezellige Funchal of de noordkust met de ruige kliffen en de indrukwekkende watervallen.

Verblijf in een groene omgeving in een mooi gelegen casa of quinta meestal bij een dorpje. Authentiek, gastvrije locals, rustige accommodaties, service, nieuwe bestemmingen, inclusief vlucht, verblijf, huurauto, zwembad en wifi bij Eliza was Here:

 

authentiek Madeira

 

 

Ruime keus uit mooie vakanties naar Madeira voor een actieve vakantie naar de plaatsen Funchal, Canico, Calheta, Santo Antonio da Serra, Canical, Santa Cruz of het bijzonder mooi gelegen Vale Paraizo Camacha. Verschillende rondreizen op Madeira met een prima geregelde fly-drive inclusief huurauto en accomodatie. Scherpe prijs, last-minute en goede service bij Sunweb:

 

vakantie Madeira

 

 

Wandelvakantie op Madeira, goede wandelpaden naast de Levada’s, goed georganiseerde individuele of single wandelreizen. Elke dag transfer heen naar de wandelroute  van die dag en transfer terug naar Funchal. Mooie wandelingen, afdalen langs de levada’s in de groene en bloemrijke regio’s. Comfortabele accomodatie in Funchal. 

 

 

Een ruime keus in vakantiehuizen op Madeira. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. 7 dagen per week bereikbaar ook tijdens uw verblijf:

 

vakantiehuizen Madeira

 

aanbiedingen vergelijken van:

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Portugal, Madeira of de Azoren zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land of eiland. Er is een ruim aanbod en een snelle bezorging:  

 

  reisgidsen Portugal