Vakantie Portugal

 

Vakantie Portugal

Portugal is een mooi en sfeervol land in het zuiden van Europa met veel vakantie mogelijkheden. In de traditionele streken Algarve en Alentejo in het zuiden van Portugal zijn Lagos en Albufeira en de omgeving van Faro bekende vakantiebestemmingen. In het westen van Portugal is Lissabon of de Costa de Lisboa de meest bekende locatie voor een vakantie en in het noorden van het land Porto en omgeving. De Portugese eilanden Madeira en de Azoren zijn vooral in trek bij rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers maar ook op het vasteland van Portugal zijn nog volop rustige plaatsen en bijzondere stranden te ontdekken. Het land heeft een mild klimaat en is geschikt voor een vakantie van het vroege voorjaar tot het begin van de winter of zelfs om te overwinteren bij een milde temperatuur en in een oase van rust. Kies je ideale vakantie in Portugal, boek een van de goed georganiseerde reizen of ontdek zelf het land met de gastvrije inwoners, de natuur en de rijke cultuur met veel bezienswaardigheden.

 

 

Kleinschalige vakanties naar Portugal, ontdek de rust en de ruimte in het land en de gastvrije Portugezen. Gezellige terrasjes, lekker eten, een port drinken of de  groene wijn van de Lima vallei in Ponte de Lima, ontdek bijzondere Portugese dorpjes en streken bij Eliza was Here:

 

Portugal authentiek

 

 

Vakantie naar Portugal van bruisende badplaatsen naar sfeervolle dorpjes. Bekende en onbekende bestemmingen aan de lange kust van de Algarve of de Costa Lisboa of het eiland Madeira. Goede service, scherpe prijs en regelmatig leuke aanbiedingen bij Sunweb:

 

vakantie Portugal

 

 

Vakantie aanbod van diverse Nederlandse en Duitse touroperators vergelijken. Vertrek vanaf verschillende Nederlandse luchthavens en vakantie in heel Portugal van citytrip tot strandvakantie bij Prijsvrij:

 

 

 Portugal ruim aanbod

 

 

 

Bijzonder ruime keus in vakanties naar heel Portugal, vakantie naar de regio Algarve, Costa Lisboa, Costa Prata, Costa Verde of kies uit het ruime aanbod een vakantie naar Madeira of de Azoren. Rondreizen, gezinsvakantie, luxe en comfort met 5-sterren, strand of all inclusive bij TUI:

 

zonvakantie Portugal

 

 

Portugal is een mooi land om te fietsen of te wandelen. Ontdek het ongerepte Portugal met de bijzondere wandelpaden in de Algarve, de Costa Vicentina of aan de Costa Verde (Minho) of op  Madeira.

 

 

Een ruime keus in vakantiehuizen in Portugal van een appartement  tot een luxe villa met zwembad in de bergen, de bossen aan het strand of bij een stad. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR:

 

vakantiehuizen Portugal

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Portugal, Madeira of de Azoren zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:

 

  reisgidsen Portugal

 

aanbiedingen vergelijken van: