reisinformatie

 

Pagina met nuttige reisinformatie of informatieve linken :

 

Wie op reis gaat naar het buitenland krijgt te maken met andere wetten en gewoonten. Een goede voorbereiding van de reis kan veel problemen voorkomen:

 

 rijksoverheid.nl/onderwerpen/wijs-op-reis

 


Bulgarije :

 

Vastgoed Bulgarije

 

 

Finland :

 

Goedkope vliegtickets Finland

 

 

Noorwegen :

 

Noorwegen een gezonde verslaving

 

 

Portugal:

 

In het groene hart van Portugal ligt Quinta do Rio midden in een ecologisch gebied. Er zijn op de camping privé-strandjes en kamperen kan met eigen tent of caravan , maar je kunt ook een volledig uitgeruste Tipi tent huren of kamperen in een luxe Lodge. Activiteiten op Quinta do Rio of in de directe omgeving: wandelen, fietsen, kajakken op de Tamega rivier, paardrijden, spooktocht, vissen, druiven plukken, golfen en nog veel meer:   Quinta do Rio 

 

 

8-daagse groepsreis in en rond het gebied van de grote rivier de Douro in Noord-Portugal, met Nederlandstalige reisbegeleiding. Dit is het enige gebied ter wereld waar de druiven voor de beroemde portwijn groeien, in terrasvormige wijngaarden langs de rivier : een unieke plaats in de wereld en onderdeel van het Werelderfgoed van Unesco. Cultuur en natuur zijn de hoofdingrediënten van deze groepsreis, gericht op reizigers die buiten de gebaande paden willen gaan. Men komt hier in aanraking met het authentieke karakter van het Douro gebied in eeuwenoude dorpen en steden en in lokale restaurants met traditionele streekgerechten. Doordat we reizen met een klein gezelschap komen we juist op bijzondere plekken die nog onontdekt zijn : de echte verborgen schatten van het gebied. Van april tot en met oktober is het mogelijk om kennis te maken met al het moois dat deze streek te bieden heeft.

 

8-daagse groepsreis in en rond het Douro gebied in Noord-Portugal

 

 

Spanje :

 

Memorabel Mallorca

 

Vakanties in Spanje