Vakantie Servië

 

Servië is een mooi land om te ontdekken tijdens een vakantie of een rondreis door de Balkan, het land ligt in het centrum van het Balkan schiereiland op een kruispunt tussen Centraal-Europa, Zuid-Europa en Oost-Europa. Het landschap van Servië is afwisselend met laagland in de Pannonische vlakte en heuvels en bergen ten zuiden van de rivieren Donau en Sava. Het is een groen land met verschillende soorten bossen en natuurgebieden. Servië heeft geen kustlijn maar langs de Donau liggen goede stranden, het land ligt in het “Blauwe hart van Europa”, een netwerk van grotendeels natuurlijke en ongerepte rivieren met een belangrijke flora en fauna. De steden Belgrado en Novi Sad hebben een interessante culturele achtergrond en in 2021 is Novi Sad een Culturele hoofdstad van Europa. De steden zijn een goede uitvalsbasis om een deel van het land tijdens een vakantie te verkennen. Ontdek Servië met een culturele rondreis of met een vakantie in een van de steden, dorpen, natuurgebieden of bij de Donau.

 

 

Bijzondere culturele vakantie met een rondreis en bezienswaardigheden in de acht Balkan landen Servië, Kosovo, Noord-Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Slovenië.

Een fascinerende reis met een rijk cultureel verleden, bewonder de architectuur en de landschappen waar heden en verleden elkaar ontmoeten met een kleine groep en prima Nederlandse begeleiding bij SRC reizen:

 

  cultuurvakantie Servië

 

 

 

Reisgidsen, wandelgidsen en natuurgidsen: 

 

   reisgidsen Servië

 

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van: