Vakantie Balearen

 

Vakantie Balearen

De Spaanse Balearen Eilanden met de eilanden Majorca (Mallorca), Menorca (Minorca), Ibiza en Formentera zijn een mooie en een gevarieerde vakantiebestemming met een aangenaam klimaat in Spanje. Minorca en Formentera zijn de groenste eilanden van de Balearen maar ook Majorca is vrij groen met beboste bergen en Ibiza heeft ook een verrassend groen binnenland. Alle eilanden hebben een interessante natuur en cultuur en er is een ruime keus in vakanties naar een van de eilanden. Van een gemakkelijke en comfortabele zon- en strandvakantie tot een wandelvakantie, fietsvakantie of een vakantie met de kinderen. Er zijn de bekende hotels en appartementen aan de standen met de uitgaansgebieden maar er zijn ook veel kleinschalige en authentieke accommodaties op unieke en onbekende locaties. Kies voor een relaxte vakantie aan het strand of ontdek de andere kant van de Balearen met het ruige landschap, de schitterende uitzichten en de pittoreske dorpen.

 

 

Ontdek veelzijdig Mallorca, bergen, zandstrandjes, verlaten dorpjes, geniet van de lokale gerechten en het landschap en leer de eilandbewoners kennen. Vakantie landelijk gelegen met zwembad en huurauto:

 

vakantie landelijk Mallora

 

Minorca, het groene eiland, vakantie met schitterende uitzichten vanaf de Monte Toro:

 

authentiek Minorca

 

Ontdek de andere kant van Ibiza, een oase aan rust, ver weg van de massa:   authentiek Ibiza

 

 

Ruime keus in zonvakanties naar Majorca, leuke badplaatsen, goede hotels of appartementen in onder andere Palma de Mallora, El Arenal, Cala d’Or, Santa Posa. Goede klantwaardering, scherpe prijs en excursies op het Spaanse eiland:  vakantie Majorca

 

Sfeervol Minorca, ruime keus en een goede waardering: 

 

vakantie Minorca

 

Ruime keus vakantie Ibiza, populair, aan het strand, goede waardering en een scherpe prijs:

 

vakantie Ibiza

 

 

Ontdek de Balearen nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur.

Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie of een van de vakantiehuizen met een ligging in een oase van rust en met fantastisch uitzicht. Een luxe vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy, comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten. Vakantie Mallorca, bijzonder en kleinschalig:

 

authentiek Mallorca

 

 

Wandelvakantie op Majorca of Minorca, wandelen door het Tramuntana gebergte, een  kustgebied met schitterende uitzichten en berddorpen zoals Valldemossa, Deia of kustdorpjes zoals Port Soller en Port Polenca.

 

Fietsvakantie op Majorca, Majorca is een mooi eiland om te fietsen, door de bergen, over de heuveltoppen in Raiguer of de slingerende weggetjes van Pla de Mallorca, bloeiende boomgaarden, windmolens, grillige heuvels en kliffen en rustige stranden. Keuze uit vlakke ritten of pittige tochten.

 

actieve vakantie Balearen

 

 

Nieuw en uniek in het vakantieaanbod het eiland Formentera:  vakantie Formentera

 

goedkope vakanties Balearen

Rondreizen Balearen, luxe 5 sterren vakantie, strandvakatie of all inclusive, ruime keus:

 

vakantie Balearen

 

aanbiedingen vergelijken van: