Balearen vakantie

 

De Spaanse Balearen Eilanden zijn een mooie vakantie bestemming met een bijzonder ruime keus voor wandelaars, fietsers, rustzoekers, een vakantie met kinderen of van een complete all inclusive vakantie tot kleinschalig en authentiek op unieke locaties.

 

Mallorca, indrukwekkend voor wandelaars is het Tramuntana-gebergte, een ruig landschap aan de noordwestkust van het eiland:   vakantie aanbod Mallorca

 

Minorca, het groene eiland, met schitterende uitzichten vanaf de Monte Toro: vakantie Minorca, rustig gelegen

 

Ontdek de andere kant van Ibiza, een oase aan rust:   vakantie Ibiza, incl. auto, Eliza

 

 


Ruime keus in zonvakanties naar Majorca, leuke badplaatsen, goede hotels of appartementen in onder andere de populaire plaatsen Palma de Mallora, El Arenal, Cala d’Or, Santa Posa. Goede klantwaardering, scherpe prijs en excursies op het Spaanse eiland:  vakantie Majorca

 

Ruime keus, populair, goede waardering, scherpe prijs:   vakantie Ibiza

 

All inclusive, gezinsvakanties, duiken, strand en luxe:  voordelig vakantie Ibiza

 

Nieuw en uniek in het vakantieaanbod het eiland Formentera: vakantie Formentera

 

Sfeervol Minorca, ruime keus en een goede waardering:  vakantie Minorca

 


Ontdek de Balearen nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie of een van de vakantiehuizen met een ligging in een oase van rust en met fantastisch uitzicht. Een luxere vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy, comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten.

 

 

 vakantie Mallorca, bijzonder, kleinschalig en authentiek

 

 


Wandelvakantie op Majorca of Minorca, wandelen door het Sierra de Tramuntana gebergte, een bergachtig kustgebied met schitterende uitzichten en bergdorpen zoals Valdemossa, het kunstenaarsdorp Deia, het klooster Lucc of kustdorpjes zoals Port Soller en Port Polenca.

 

Fietsvakantie op Majorca, Majorca is een mooi eiland om te fietsen, door de bergen, over de heuveltoppen in Raiguer of de slingerende weggetjes van Pla de Mallorca, bloeiende boomgaarden, windmolens, grillige heuvels en kliffen en rustige stranden. Keuze uit vlakke ritten of pittige tochten.

 

Vakantie met kinderen aan de Baai van Alcudia, een vakantie met veel activiteiten voor de kinderen zoals een grot expeditie, paardrijden op het strand, een via ferrata (klettersteig) op de rotswand, wandelen door een kloof, een zeegrot ontdekken, peddelsurfen, fietsen, een dagje met de auto en relaxen in de vakantie bungalow met veel faciliteiten.

 

natuurvakanties Majorca

 

 


  

Huur een vakantiewoning op Ibiza of Majorca, de huizen zijn rustig gelegen en hebben een ANVR en SGR prijsgarantie.    vakantiehuizen Ibiza    en    vakantiehuizen Majorca