Majorca vakantie

 

Majorca is een schitterend gevarieerd Spaans eiland voor een vakantie, van een onverwachte mooie natuur, adembenemende uitzichten, spectaculaire kliffen, schitterende stranden, pittoreske dorpjes, gezellige vissershavens tot het moderne uitgaansleven in en rondom de hoofdstad. Wandelen, fietsen, vakantie met kinderen, vakantie in een appartement, villa of hotel aan de kust of landelijk gelegen, er is een ruime keus.

 

Ontdek Majorca nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur of aan de kust. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie in een casa rurales, feitelijk een landhuis maar dan in de betekenis van kleinschalig en landelijk gelegen. Liever iets meer comfort dan zijn er de vakantiehuizen maar wel met een ligging in een oase van rust en met fantastisch uitzicht. Een luxe vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy, comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten.

 

Sfeervol, gastvrij en authentiek :     vakantie bijzonder Majorca

 


Ruime keus in zonvakanties naar Majorca, leuke badplaatsen, goede hotels of appartementen in onder andere de populaire plaatsen Palma de Mallora, El Arenal, Cala d’Or, Santa Posa. Goede klantwaardering, scherpe prijs en excursies op het Spaanse eiland: vakantie Majorca

 

Ontdek de sfeervolle onbekende plekjes op Majorca, in het groene binnenland maar nooit ver van de kust, zoals de plaatsen Felanitx, Llucmajor, Algaida en Alaro. Bijna verlaten dorpjes, rustige strandjes en ongerepte landschappen. De gekozen accommodaties zijn sfeervol, met zwembad en de vakantie is inclusief de vlucht en een auto: 

 

vakantie sfeervol Majorca