Vakantie Tsjechië

 

Vakantie Tsjechie

Tsjechië is een afwisselend land voor een vakantie met mooie bezienswaardige steden en pittoreske dorpjes en een vrij ruige natuur.

Veel vakantiegebieden in Tsjechië liggen in de natuur en bieden mogelijkheden voor een avontuurlijke of een rustige vakantie.

Het Reuzengebergte, de Krkonose is internationaal een populaire ecotoerisme bestemming met veel wandelroutes in het bosrijke en heuvelachtige gebied. Het oostelijke gedeelte van de Bohemen wordt gevormd door de Orlické Hory, het Adelaarsgebergte, een verrassend en relatief onbekend gebied op de grens met Polen. Er zijn veel verschillende vakanties mogelijk in Tsjechië: van wandelvakantie tot fietsvakantie maar ook stedentrips naar Praag of Pilsen, een individuele autovakantie, goed georganiseerde busreizen, rondreizen of een actieve vakantie of een leuke avontuurlijke vakantie met kinderen.

 

 

Ruime keus in vakanties naar Tsjechië op basis van eigen vervoer of vliegvakantie. Stedentrip Praag op loopafstand van veel bezienswaardigheden of verken Pilsen, de omgeving Bohemen of het Reuzengebergte. Avontuurlijke rondreizen in het binnenland verblijf in hotel of pension. Vakantie zonder boekingskosten: 

 

vakantie Tsjechië

 

 

Er is een ruime keus in stedentrips of autorondreizen naar Tsjechië. De mooiste stedentrips met een goed georganiseerde en scherp geprijsde autovakantie of rondreis, zie alle belangrijke hoogtepunten van de stad Praag maar geniet ook van de prachtige veelzijdige omgeving, verblijf in kleinschalig hotel of pension:

 

stedentrips en rondreizen

 

 

Fietsvakantie of wandelvakantie in Tsjechië, fiets de Elberadweg of de Moldau radweg met het Hluboka kasteel of verken het indrukwekkende Krkonose gebergte.

 

 

Vakantiehuizen in Tsjechië van eenvoudig tot luxe in de bergen, de bossen, een natuurgebied of bij een stad. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR, 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Tsjechië:

 

     vakantiehuizen Tsjechie

 

Reisgidsen, wandelkaarten of een wegenatlas van Tsjechië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Tsjechië  

 

 

aanbiedingen vergelijken van: