Tsjechië vakantie

 

Tsjechië is een mooi vakantieland en er zijn veel verschillende vakanties mogelijk, een autovakantie, rondreizen, wellness, actieve vakantie met paardrijden, raften, wandelen, klimmen, nordic-walking, fietsen, mountainbiken of familiepret in het monkeypark. Veel vakantiegebieden in Tsjechië liggen in de natuur en bieden mogelijkheden voor een avontuurlijke of een rustige vakantie.

 

Ruime keus in vakanties naar Tsjechië op basis van eigen vervoer of vliegvakantie, stedentrip Praag of Pilsen, avontuurlijke rondreizen in het binnenland verblijf in hotel of pension. Vakantie op basis van laagste prijsgarantie en geen boekingskosten: 

 

vakantie Tsjechië

 

 

Een autovakantie door Tsjechië biedt veel vrijheid en volop mogelijkheden om te genieten van de prachtige en veelzijdige omgeving. Per regio worden de bezienswaardigheden beschreven, de autovakanties zijn scherp geprijsd en kunnen ook op de motor gemaakt worden. Verblijf in hotel of pension op basis van twee of drie nachten.

 

autovakantie Tsjechië

 

 

 

Actieve vakanties in Praag, Noord Bohemen, Moravië of het Reuzengebergte. Mooie gebieden waar altijd diverse soorten van uitdagingen te vinden zijn. De actieve vakanties zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Een stedentrip naar Praag of een vakantiehuis huren of wintersportvakantie naar Tsjechië kan ook, bekijk de ruime mogelijkheden :

 

actieve vakanties Tsjechië

 

 

Wandelvakantie, groepsreis of individuele wandelreizen voor reizigers die zo onafhankelijk mogelijk willen reizen. Geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie.

Het Reuzengebergte, de Krkonose is internationaal een populaire ecotoerisme bestemming. Er zijn uitstekend uitgezette wandelroutes en veel wandelkaarten van het bosrijke gebied. Deze wandelreis met als basis overnachten in rustige hotels of pensions loopt over glooiend tot heuvelachtig terrein met  hoogteverschillen van 100 tot 250 meter per dag. Per wandeldag wordt 9 tot 22 km afgelegd.

Het oostelijke gedeelte van de Bohemen wordt gevormd door de Orlické Hory, het Adelaarsgebergte. Een verrassend en relatief onbekend gebied op de grens met Polen. Deze wandelreis met als basis overnachten in rustige hotels of pensions loopt over heuvel- tot bergachtig terrein met hoogteverschillen van 100 tot 320 meter per dag. Per wandeldag wordt ca. 15-25 km afgelegd:      wandelreizen Tsjechië

 

Fietsvakantie, individuele fietsreizen worden vooral gemaakt door reizigers die met z’n tweeën of meer zijn en zo onafhankelijk mogelijk willen reizen, dus zonder andere reizigers en zonder reisleiding. Geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie. Ruime keus:

 

fietsvakanties Tsjechië

  


 

  • Goed georganiseerde wandeltochten, bij de meeste routes krijgt u GPS-tracks. De overnachtingplaatsen zijn over het algemeen stijlvol, comfortabel en rustig gelegen. Afwisselende wandelreizen in heuvelachtig landschap en langs burchten, kastelen en historische steden.
  • Fiets langs golvende landerijen, bezoek kleurrijke stadjes als Trebon en Tabor en reis langs bergen, hooglanden, laaglanden en grotten tijdens een fietsvakantie Tsjechië.
  • Met kinderen naar Tsjechië, leuk en avontuurlijk door cultuur, natuur, actie en authentieke dorpen te combineren met een kindvriendelijk appartement of pension.  

natuurreizen Tsjechië

 


De aangeboden vakantiehuizen liggen vaak vrijstaand of rustig gelegen, in de bossen of een landelijke omgeving. De huurprijs van de huizen heeft een laagste prijs garantie. Vindt u hetzelfde huis in dezelfde periode tegen een lagere prijs dan krijgt u het prijsverschil terug. Alle aangeboden vakantiewoningen hebben een ANVR en SGR prijsgarantie, mocht de vakantie niet kunnen doorgaan omdat het huis niet beschikbaar is, dan krijgt u gegarandeerd uw geld terug. Bekijk het ruime aanbod van vakantiehuizen:

 

  vakantiehuizen Adelaarsgebergte          vakantiehuizen Oost Bohemen

 

 vakantiehuizen Reuzengebergte           vakantiehuizen West Bohemen

 

Ligging, prijzen en boeken:  vakantiehuizen Zuid Bohemen

 

 

Een ruime keus in vakantiehuizen in Tsjechië van een appartement voor twee personen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen in de bergen, de bossen, bij een natuurgebied of bij een stad. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Tsjechië. Kies een vakantiehuis in een van de mooie Tsjechische regio’s: Boheems Moravisch Hoogland, Karlsbad, Liberec, Midden-Bohemen, Noord-Bohemen met het Reuzengebergte, Noord-Moravië, Olomouc, Pardubice, Pilsen, Praag en omgeving, Ústecký, Witte Karpaten, Zuid-Bohemen of Zuid-Moravië:       vakantiehuizen Tsjechie

 

 

Reisgidsen, wandelkaarten of een wegenatlas van Tsjechië zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:   reisgidsen Tsjechië