Vakantie Verenigd Koninkrijk

 

Een vakantie naar het Verenigd Koninkrijk is meestal een vakantie naar Engeland, Schotland of Wales maar kan ook een vakantie zijn naar Noord-Ierland naar bijvoorbeeld het cultuurrijke Belfast. Engeland, Schotland en Wales liggen op het grote eiland Groot-Brittannië en Noord-Ierland ligt op het eiland Ierland. Groot-Brittannië is gevarieerd voor een vakantie met stedentrips om indrukwekkende gebouwen te bekijken of om lekker te shoppen, maar het eiland Groot-Brittannië staat vooral bekend om de mooie eindeloze landschappen, de goede wandelroutes, de fietspaden en de soms bijna magische vergezichten. Engeland, Schotland en Wales hebben alle drie een eigen identiteit met Engeland vaak levendig maar ook met de typische tuinen en cottages, Schotland stoer met de Hooglanden en de kastelen en Wales minder bekend maar zeker zo mooi. Ontdek de uitstekende Lange Afstand Route’s van het Verenigd Koninkrijk, de schitterende Schotse Hebriden of de Hooglanden, de kusten, de kliffen, de meren en de lokale cultuur.

 

 

Ontdek in het Verenigd Koninkrijk de bijzondere cultuur en tradities van het volk, van honderden jaren oude tradities tot de moderne en vooruitstrevende cultuur.

Het bezienswaardige Belfast of Noord-Ierland met de filmlocaties van de Games of Thrones.

Zuid-Engeland met het beroemde Oxford of Plymouth en met het landschap Cotswold en Dartmoor. Verken in Schotland de bezienswaardige stad Edinburgh of Glasgow of in Somerset het historische Bath of in sfeervol Devon de stad Exeter met de mooie kathedraal.

 

Fly drive, busreis of culturele vakantie met een groep en prima gids:

 

cultuurvakantie

 

 

Groot-Brittannië is een ideaal land voor een fietsreis of wandelvakantie. Ontdek de bossen en rivieren van Kent, het landschap met de witte kliffen bij Sussex, het glooiende landschap van Essex met de vele eilanden, het sfeervolle Cotswold met de gezellige dorpjes maar ook met bossen en de Theems of verken het ruigere Exmooor. Individuele wandelvakanties of fietsvakantie voor reizigers die zo onafhankelijk mogelijk willen reizen of boek een singlereis met een leuke groep.

 

 

Een ruime keus in vakantiehuizen in Groot-Brittannië van een appartement voor twee personen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen aan zee, bij  natuurgebied of bij stad. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima waardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf. Kies een vakantiehuis in een van deze regio’s: Cotswolds, Engeland, Londen, North West, Oost-Engeland, Schotland, South-West, Wales of Yorkshire en de Humber: 

 

vakantiehuizen

 

 

 

Ruime keus in vakanties naar Engeland, Schotland of Wales, citytrips naar de populaire steden Londen en Edinburgh. Landelijke vakantie in Zuid-Engeland, Schotland of Wales in de mooiste vakantieparken met comfortabele bungalows, zwembad en met veel activiteiten voor kinderen:

 

vakantieparken en hotels

 

 

Uitgebreid vakantie aanbod in Engeland en Schotland, luxe of eenvoudige hotels inclusief vliegticket voor een romantisch weekendje weg, stedentrip, een korte of lange vakantie in Londen of Edinburgh. Scherpe prijzen en vliegen vanaf verschillende luchthavens in Nederland:

 

stedentrip Londen of Edinburgh

 

 

Goede en gedetailleerde reisgidsen, wandelgidsen, natuurgids, wegenkaarten of een campinggids van het hele land of het eiland Groot-Brittannië of specifiek van Engeland, Schotland of Wales zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:

 

    reisgidsen Groot-Brittannië

 

aanbiedingen vergelijken van: