Vakantie Zweden

 

Vakantie Zweden

Vakantie in Zweden met de ongerepte natuur, de uitgestrekte bossen en de schitterende meren. Maar Zweden heeft niet alleen een bijzonder mooie en ongerepte natuur, het land heeft ook mooie bezienswaardige steden en gemakkelijk te bezichtigen tijdens een stedentrip, zoals Stockholm. Een interessant gebied voor een vakantie is ook het karakteristieke landschap van Dalarna met het beroemde Dalapaard of Skane de meest zuidelijke provincie van Zweden met bijvoorbeeld de steden Malmo en Trelleborg met de seinpost. Het opmerkelijke landschap Smaland met de glooiende heuvels en bossen en meren, bekend van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren die Pipi Langkous schreef. Leer de geschiedenis van de Zweedse Vikingen kennen of die van het nomadische volk de Sami of zie het magische noorderlicht, de meest natuurlijke lichtshow ter wereld. Ontdek Zweden tijdens een vakantie in de zomer of een vakantie in de winter met eeen schitterende autorondreis, treinrondreis, een stedentrip, een cruise of tijdens een actieve en avontuurlijke vakantie in de natuur.

 

 

 

 

Schitterende groene cultuurvakanties, rondreizen door de natuur van Zweden, Lapland en Noorwegen of verken tijdens een mooie rondreis de Hanzesteden:

 

cultuurreizen Zweden

 

 

Stedentrip Stockholm of mooie en goed georganiseerde rondreizen in Zweden of een Fly drive naar Zweden. Mooie stedentrips inclusief vlucht en verblijf in comfortabele hotels. Cruises vanaf Amsterdam naar Scandinavië en Oostzee cruise, schitterende cruises voor jong en oud tegen een scherpe prijs, volpension en prima service: 

 

vakantie Zweden

 

 

Een ruime keus in vakantiehuizen in Zweden van een appartement voor twee personen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen bij een natuurgebied of een stad. De vakantiehuizen van Interhome krijgen over het algemeen een prima waardering. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Zweden.

 

 vakantiehuizen Zweden

 

 

Goedkope vakantie in Zweden, verken Stockholm of het mooie gebied Dalarna, geen boekingskosten en goede waardering:

 

populaire vakantie Zweden

 

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van:

hotels in Zweden

Met een reisgids of wandelgids Zweden en Gotland verkennen :  reisgidsen  Zweden